Астрология

Ангел пазител на 7 февруари: Какво ще ни донесе и какво да го помолим

Ангел пазител на 7 февруари

За да бъдат удовлетворени нашите молби и желания, е важно да знаем кой небесен страж отговаря за днешния ден – 7 февруари – и какво може да ни даде той.

Всеки от нас има свой ангел-пазител. Той придружава човек през целия му живот, от раждането до смъртта и му помага в трудни житейски ситуации. Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител – в деня, когато той управлява на небето, всеки без изключение може да се обърне към него.

 

Ангел-пазител на текущия лунен ден е Канфаел – той носи имената на Третия ангел на любовта, Търсача и Нощния пътник.

 

Какво дава на хората?

Канфаел прави човек упорит и целенасочен – тези, които са под неговото покровителство, винаги знаят точно какво искат от живота и как да го остигнат. Канфаел също дарява хората с такива качества като скромност, искреност, привързаност, способност да слушат и чуват другите. Неговите подопечни са прекрасни събеседници, чувствителни и отзивчиви.

 

За какво да го помолите?

На първо място от Канфаел се иска успешен път, особено ако се пътува през нощта – този ангел защитава пътниците, не им позволява да попаднат в трудни и опасни ситуации.

Той също така носи добри приятели и уважавани покровители в живота на човек, чието покровителство помага да се постигнат всякакви професионални висоти.

Канфаел дарява способността да разпознаваме лъжите – тези, които помолят за помощ днес, няма да станат жертва на измама.

416

Similar Posts