Езотерика

Ангели, които ПАЗЯТ И ЗАКРИЛЯТ всяка зодия

Ангели които ПАЗЯТ И ЗАКРИЛЯТ всяка зодия

Всеки зодиакален знак, според астролозите, има свой личен ангел-покровител. Личният защитник защитава човек през целия му живот и му дава сила.

Той е различен за всяка зодия. И така, какъв личен защитник има представител на всяко съзвездие?

Овен

Овенът се пази от Ангела на Сътворението. Помага на хората от тази зодия да постигнат много в живота.

 

Телец

Телецът има личен защитник, Ангелът на постоянството. Той дава на представителите на тази зодия способността да създадат нещо силно и непоклатимо в живота си. Ангелите-покровители вярно следват подопечните си, постоянни са и са им отдадени напълно.

 

Близнаци

Близнаците са под закрилата на Ангела на единството. Помага им да обединят различни хора около себе си и да намерят подход към всеки от тях.

 

Рак

Раците са закриляни от Ангела Мироносец, който дарява хората от този знак с доброта и способност да обединява разделени хора.

 

Лъв

Лъвът е под закрилата на Ангела на силата. Личният защитник дава на хората от това съзвездие жизнена енергия, за да могат да създадат това, което на другите изглежда невъзможно.

 

Дева

Девата има личен защитник, Ангелът на мъдростта. Покровителят дарява представителя на този знак с проницателност, блестящ ум и способност да разсъждава логично и нестандартно.

 

Везни

Везните се пазят от Ангела на любовта. Това е техният личен защитник, който им помага да внесат любов в света, а също така дава на хората от този знак голямо сърце, което е способно на искрени чувства.

 

Скорпион

Скорпионите са закриляни от Ангела на илюзиите. Покровителят дава на представителите на това съзвездие силата да променят реалността. Благодарение на това Скорпионите могат леко да напътстват, докато се трансформират в нещо друго.

 

Стрелец

Стрелецът е закрилян от Ангела на щастието. Покровителят прави хората от този знак положителни и им помага да виждат светлината дори в тъмнината.

 

Козирог

Козирозите са под опеката на Ангела на плодородието. Той дава на своите подопечни способността да сеят семена, които дават богати издънки. Козирозите не се страхуват от работа и са трудолюбиви, благодарение на което винаги постигат блестящи резултати.

 

Водолей

Водолеите са под закрилата на Ангела на свободата. Личните защитници им помагат да видят света такъв, какъвто може да бъде; те дават на хората от този знак способността да виждат света по-широко и да докосват по-далеч от другите.

 

Риби

Рибите се пазят от Ангела на Провидението. Покровителят дарява на своите подопечни силна интуиция и възможност безкрайно да мечтаят и да възприемат това, което е недостъпно за другите.

2914

Similar Posts