Астрология

Астропрогноза ноември 2021: Какво ни очаква през втората половина на месец ноември

Астропрогноза ноември 2021

Втората половина на ноември 2021 ще е изпълнена с важни астрологични събития. Ето и как ще ни се отразят те.

19 ноември – частично лунно затъмнение и пълнолуние в знака Телец

На 19 ноември ще има частично лунно затъмнение и пълнолуние в знака Телец, който ще повдигне темите за личните доходи, семейното богатство, ресурсите, стабилност, безопасност и усещане за твърда почва под краката. Това затъмнение може да доведе до драматични финансови промени.

Време за обобщаване на резултати, затваряне на минали финансови проблеми, промяна на източника на доходи, нова ера в личните отношения и семейството.

Разбира се, затъмнението ще повлияе на всеки от нас индивидуално.

Може допълнително да засегне още области от живота ни или дори да премине незабелязано.

От 19 до 30 ноември – коридорът на затъмненията

Това е периодът между двете затъмнения, едно от които ще бъде в началото на декември. Важно е да се разбере, че всяко важно решение, взето през този период, може да има огромно значение и да преобърне живота ни на 180 градуса.

Ето защо важно е да се разгледат отблизо всички възможности и „вратички“, които ще се отворят в този момент, но имайте предвид, че всяко едно решение ще има своите последствия.

Решенията, взети в коридора на затъмненията са съдбовни. Точно тогава често се сбогуваме с някои аспекти от миналото и пред нас се разкриват нови възможности и пътища за развитие.

22 ноември – Слънцето преминава в знака на Стрелец

На 22 ноември Слънцето ще премине в знака на Стрелец, което ще ни направи по-отворени, вдъхновени, мобилни и променливи, насочени към позитивност и вяра в по-добро бъдеще.

Мнозина ще се потопят в темите за духовното благополучие и търсенето на истината.

Най-добрият вариант в този момент би бил разширяване на собствените си хоризонти и споделяне на опит с другите хора за обогатяване на знанията.

22 ноември – Меркурий преминава в знака на Стрелец

На 22 ноември Меркурий ще премине в знака на Стрелец, което предполага това мисленето на хората ще стане по-позитивно, леко, гъвкаво. Ще се появи някакво вдъхновение, желание за постигане на всичко наведнъж.

Но, внимание – това може да доведе до затруднена концентрация, невнимание към детайлите и прекомерен оптимизъм.

Хората могат да започнат да губят от поглед важни детайли, да общуват повече абстрактно, пренебрегвайки това, което се случва реално.

Ще е много полезно в този момент да споделяте опит с други хора, да учите езици, да трупате знания по история, философия, религия, психология и други области на науката.

243

Similar Posts