Любопитно Фън Шуй

Богатството обича чистотата: 3 места в къщата трябва да се почистват редовно, за да текат парите като река

За да текат парите като река

Всяка положителна енергия идва дори от най-незначителните на пръв поглед неща. И късметът може да не се появи в къщата ви, ако пренебрегнете такава дейност като почистването!

 

Чистият дом носи успех

Ако погледнете в домовете на богати или успели хора, ще видите, че всяка стая е много чиста и подредена. Чистотата в помещенията може да помогне на собственика да привлече късмет и да го натрупа!

Според концепцията на Фън Шуй богатството се натрупва на чисто място. Неподредената къща пречи на боговете на богатството да дойдат и да си свършат работата, което означава, че собствениците на мръсен дом няма да видят финансово благополучие! В такива помещения се натрупва застоял въздух и още повече мръсотия.

В дългосрочен план това води до влошаване на финансовото състояние и се отразява негативно на психическото и физическо състояние на всички от семейството. За щастие, това може да се поправи – цялостното почистване ще помогне да се премахнат всички лоши неща и ще позволи на късмета да се върне.

Когато почиствате къщата, ще почувствате удовлетворение, настроението ви ще се подобри. Доброто настроение мотивира за работа, помага за постигане на по-големи успехи. Чистата къща ще донесе късмет – и ще разсее негативната енергия.

 

Входът към дома

Входът на вратата и всекидневната на дома е място на силата. А късметът обикновено влиза в домовете ни през обикновена входна врата. Във всяка къща без изключение. Какво означава това? Верандата, ако живеете в частна къща, антрето, ако сте собственик на апартамент, трябва да се поддържат в ред и чистота, в никакъв случай да не замърсяват това пространство. Чистата енергия и късмет няма да заобиколят дома ви, ако всичко е изрядно!

 

Кухнята

Според Фън Шуй кухнята не е просто място, където се съхранява храната. Всъщност в това пространство се съхраняват важни финансови активи в семейството. Тук се готви дълго време, а храната е истинският източник на изобилие. Да, храната е пари.

Ако не поддържате кухнята чиста, богатството постепенно ще я напусне и късметът ще изчезне. Е, не трябва да забравяме, че чистата кухня повишава апетита, поддържа храната чиста, което се отразява добре на здравето, а оттам и на работоспособността.

 

Банята

Вашата баня също трябва да се поддържа чиста през цялото време – без значение колко хора живеят в къщата. Работата е там, казват експертите по Фън Шуй, че именно в тази стая е концентрирана по-голямата част от влагата в къщата. Почистването на банята и редовното й проветряване ще ви помогне да живеете по-добре финансово.

30300

Similar Posts