Астрология

Ден на ЛУДИЯ КЪСМЕТ за всяка зодия през седмицата 7-13 август 2023

Ден на лудия късмет през седмицата 7-13 август 2023

ЛУД КЪСМЕТ

Седмичен хороскоп 7-13 август 2023

Китайски хороскоп за седмицата 7-13 август 2023 г.

 

Кой ще е най-добрият ден тази седмица – денят на лудия късмет за всяка зодия?

9 август Венера квадратира с Уран

Денят може да бъде предизвикателен за партньорства, независимо дали са бизнес или лични.

Всеки от нас ще е подложен на изпитание! И колкото по-сериозна е връзката, толкова по-фатална може да бъде развръзката. Опитайте се да не доведете домашната кавга до развод, а взаимното недоволство от работата до крах в бизнеса.

На този фон се увеличава и вероятността от финансови грешки и загуби. Като цяло не вземайте никакви решения през този ден. Това е най-доброто нещо, което можете да направите за себе си.

 

10 август Меркурий в тригон с Юпитер

Това е ден, в който може да започнете да се подготвяте за вземане на сериозни решения. Привличайте само специалисти: ако имате нужда от адвокат, наемете адвокат. Ако имате нужда от брокер, потърсете брокер. Никакви импровизации!

 

13 август Слънце в съвпад с ретроградна Венера

Този аспект ще ви помогне да разберете какво се случва. Ако има проблем, който има решение, днес можете да намерите решението. Ще ви бъде по-лесно да излезете от всеки конфликт, ще можете да осъзнаете колко скъпи са ви отношенията и колко лесно е да ги разрушите. Просто се опитайте да се справите без театрални сцени – интензивността на емоциите и прекомерната експресия могат да развалят всичко.

 

Денят на лудия късмет за всяка зодия през седмицата 7-13 август 2023

Овен

Овенът ще получи съобщение, което ще го остави зашеметен. Някой ще ви признае чувствата си. Ще бъдете изненадани, но и приятно поласкани. Ако сте във връзка, ще започнете да се чудите дали връзката ви си струва ангажимента ви.

Най-щастлив ден – сряда.

Телец

Телецът трябва да се изправи пред миналото. Ще чуете неочаквани думи от партньора си, които ще ви върнат неприятни спомени. Не забравяйте обаче, че това, което е било в миналото, и можете да изградите бъдещето си наново.

Най-щастлив ден – вторник

 

Близнаци

Близнаците ще се почувстват застрашени, защото любимият ще установи близки отношения с колега от работа. Звездите не виждат нищо тревожно, става въпрос за професионални отношения, но бъдете нащрек за всеки случай. И говорете с партньора си за вашите притеснения.

Най-щастлив ден – неделя

 

Рак

Ракът, който е готов да влезе в нова връзка, тази седмица ще срещне интересен човек. Това обещаващо запознанство ще започне с кавга, която ще се превърне в огнена лятна романтика. Ще завърши ли тази история щастливо? Най-вероятно да!

Най-щастлив ден – понеделник

 

Лъв

Лъвът ще започне седмица, изпълнена със съмнения в любовта. В средата на седмицата обаче ще разберете колко сте грешили в преценката си. Според звездите истинската любов се появява, когато изобщо не я очакваме.

Най-щастлив ден – сряда

 

Дева

Девата ще реши да се бори за връзката си и ще се съгласи да направи значителни отстъпки на партньора си. За съжаление, след няколко дни ще разбере, че това не е било правилното решение. Ако не искате пак да направите грешка, помислете колко жертви сте готови да принесете.

Най-щастлив ден – вторник

 

Везни

Везните с изненада ще установят, че са влюбени. Проблемът не е в партньора. Помислете дали си струва да се поддадете на временна страст и да зачеркнете дългосрочна връзка.

Най-щастлив ден – четвъртък

 

Скорпион

Скорпионът ще бъде изпълнен със страх за любимия човек. В живота може да изникнат проблеми, с които ще трябва да се справите сами. Вместо да се тревожите за връзката си, използвайте това време, за да я подобрите.

Най-щастлив ден – събота

 

Стрелец

Стрелецът ще срещне човек, който ще му завърти главата и сърцето. Никога не сте вярвали в любовта от пръв поглед, но тази седмица ще разберете колко истина има в думите на хора, които са я преживели. В средата на седмицата направете ритуал за призоваване на любовта.

Най-щастлив ден – четвъртък

 

Козирог

Козирогът ще бъде бесен на любимия човек. Ще бъдете огорчени и ядосани, защото партньорът ви е взел важно решение зад гърба ви. За щастие всичко ще свърши добре. Краят на седмицата обещава да бъде изключително романтичен.

Най-щастлив ден – неделя

 

Водолей

Водолеите са погълнати от работа. През уикенда ви очаква сериозен разговор. Ако не уредите това по дипломатичен път, отношенията ви ще висят на косъм. В средата на седмицата направете ритуал за защита на аурата.

Най-щастлив ден – вторник

 

Риби

Рибите могат да се почувстват отхвърлени и дори предадени. Разбира се, в това няма и грам истина, но меланхоличната зодия има свои представи за действителността. В средата на седмицата ще изпитате прозрение, че човекът до вас е любовта на живота ви.

Най-щастлив ден – събота

10773

Similar Posts