Мода Стайлинг

Дрехите, които ни правят слаби: 9 безценни съвета от стилистите как да изглеждаме по-елегантни

дрехи които ни правят слаби

Всяка жена мечтае за перфектна фигура. Затова е истинско облекчение да знаете, че трябва само да изберете правилните дрехи, за да изглеждате възможно в най-добра физическа форма. Представяме ви 9 съвета от стилистите, които да ви помогнат да изглеждате стройни и е елегантни.

Оформящо бельо

Носете моделиращо бельо, ако сте решили да се облечете с тясна пола, панталони или вечерна рокля. То ще „прибере“ корема, ще „изтъни“ бедрата, ще повдигне задните части, за да се подчертае талията.

Дължината на дрехите

Избягвайте да носите дълги и широки шорти, плисирани поли и панталони капри. Вместо това си купете прави дънки в тъмен цвят, завършващи на глезена или 2-5 см под него. Това удължава визуално, особено когато се носи с токчета с тъмен цвят. Същото важи и за полите.

Макси поли

Макси полата удължава силуета и го прави по-тънък. Нека горната част да е стегната, като блуза с късо спретнато деколте в тъмен цвят или прибрана тениска и пола от твърди материи, които лесно се плъзгат по дължината на тялото и създават дълга вертикална линия.

Не носете дрехи с обемни джобове, дебели гънки, широки еластични колани или многопластови слоеве. Подгъвът на полата може да бъде възможно най-дълъг, но не трябва и все пак да стъпвате върху него. И разбира се, трябва да носите макси полата с обувки на висок ток.

Тоалет в един тон

Носенето на дрехи от същия цвят създава дълга вертикална линия, което прави фигурата да изглежда по-тънка. Най-хубавото е, че черните и други тъмни нюанси на дрехите изтъняват фигурата и ако искате да запазите силуета си ясен и спретнат, просто избягвайте белите тоалети и тези в много светли тонове.

Ако дрехите са черни, тогава контрастният бял колан и светлите чорапогащи само ще нарушат хармонията, създавайки допълнителен, никому ненужен обем. Ето защо е по-добре да носите тъмни колани и тъмни чорапогащи с дрехи в тъмни нюанси.

Разбира се, не е нужно да носите черно всеки ден, за да изглеждате по-стройни. Просто трябва да се опитате да изберете цвета на дрехите от един и същи цвят, текстурата може да е различна.. В същото време е важно да се знае: не трябва да има повече от едно нещо в контрастен цвят.

Панталони с висока талия

Изберете панталони, които се пускат от линията на корема и имат цип. Панталоните с висока талия визуално разтягат долната част на тялото, правейки фигурата да изглежда по-тънка.

Вертикални ивици

Ивиците са много модни в момента. Рокли и костюми с вертикални ивици създават дълги линии за по-атрактивен силует. Раирана риза, прибрана в тъмни дънки или пола-молив, също визуално ще намали обема на фигурата.

Тесен колан

Широките колани са в състояние да „изрежат“ силуета, което ще ви направи фигурата по-набита. За да избегнете това, носете туники и рокли с тесен колан. Това ще подчертае талията ви по най-добрия начин.

Маскирайте проблемните зони с цвят

Не сте ли доволни от краката си, но намирате ли гърдите си за привлекателни? Прикрийте краката с дълга пола и панталон и добавете цветове в горната част на дрехите. Акцентирайте върху краката си, като ги подчертаете с цветна пола или панталон в ярък цвят.

Сутиен

Изборът на сутиен трябва да е много внимателен. Правилният сутиен повдига гърдите, освобождавайки пространството между талията и бюста. Ширината на гърба на сутиена трябва да бъде 4 см или повече, в противен случай няма да прибере добре гърдите. Големите сутиени е добре да имат три куки на крепежните елементи, а дизайнът на чашките да е подсилен с изтегляща се лента, зашита отдолу.

2065

Similar Posts