Любов и връзки

ИСТИНСКА ЛЮБОВ: 6 важни признака, за да я разберете

Истинска любов

Признаването на истинската любов е един от най-важните проблеми на личния и семейния мир. Нашият свят е пълен с мъже и жени, които не знаят как да разпознаят истинската любов и именно поради това губят много време и енергия за емоции, мисли и хора, които нямат нищо общо с нея и които носят много страдания.

 

„Истинската любов е сладко и ежедневно присъствие.“

Да не знаеш как да разпознаеш истинската любов също означава пропуснати възможности и риск да бъдеш измамен, предаден и изоставен, когато си най-дълбоко свързан с човека.

Това означава да загубиш себе си, малко по малко.

Осъзнаването на себе си и чувствата е необходимо за спокоен живот, здрави и пълноценни взаимоотношения. Да знаете как да разбирате намеренията на другите е също толкова важно не само за да се предпазите от голямо страдание, от разочарование и може би дори от проблеми в други области на живота – кариера, бизнес и така нататък.

Да знаеш как да разбираш намеренията на другите означава да не бъдеш измамен, особено в любовта.

Струва ли ви се това непоетично и неромантично? Нищо. Ако искате да бъдете с правилния човек, трябва да знаете как да се справяте мъдро с чувствата. Трябва да спрете да вярвате в приказките…

 

6 стълба на истинската любов

Трябва да спрете да бъркате светулките с фенери и „всякакви“ моменти с „голяма страст“ и/или отдаденост с истинска любов. Да се ​​смееш, да се шегуваш и да имаш красиви вечери е красиво и приятно, но това не означава, че има истинска любов между теб и човека, с когото споделяш всичко това.

 

Достатъчно ли ви е да размените няколко мили шеги, няколко усмивки и няколко „дълбоки“ мисли с този човек, за да си помислите, че има сериозна връзка и да мислите, че той е правилният мъж за вас? Не го правете по този начин.

 

Истинската любов се състои от много по-важно и подробно съдържание. Тя е много по-разнообразна и ясно дефинирана.

 

Желание да бъдете заедно

Ако има истинска любов или поне истински интерес, двама души не се събират просто, за да отидат на вечеря, да се смеят или да се забавляват, споделяйки едни и същи интереси. Един мъж, ако наистина се интересува от вас, ви прави свой абсолютен и задължителен приоритет: той се опитва да бъде с вас, дори когато чистите, гладите или четете. Дори когато изпитвате силни менструални болки или сте сериозно болни.

 

Съвместна дейност

Истинската любов и искреният интерес се изразяват в идеята и в словото. И по-точно в думата „утре“.

И това не се отнася за фразата „Къде ще отидем на обяд утре?“, а за фразата: „Какво правим с живота си, днес за утре и вдругиден? Какво планираме ли и искаме да постигнем за нас в нашето бъдеще?“ Заедно не само в моменти на забавление и благополучие. Ето защо не всеки е способен на това.

 

Интимност

Интимността по начина, по който хората я проявяват, не се прави от нито един друг вид на земята. И означава много. Когато има истинска любов, сексът с този конкретен човек никога не е достатъчен. Защото той не е просто начин да убиете време. Той не е нещо като „има силно сексуално привличане между нас, но искаме да останем приятели“.

„Сексът е взаимно и преди всичко неизчерпаемо желание да изследваш всеки микромилиметър от скъпия човек – тялото и душата.”

 

Подкрепа

Истинската любов – или истинският интерес, който мъжът изпитва към вас на етапа на първо запознанство или съблазняване, създава неустоимо любопитство към другия, желание да влезете и да бъдете в живота му. От материална и емоционална гледна точка.

 

Емоционален съюз

Истинската любов изисква взаимно разбиране. И много усилия за това.

 

Интелектуално разбиране

Общите интереси и страсти подхранват отношенията и им придават жизненост. Но наличието на различни интереси и страсти също е полезно за разпалването на истинската любов. Разбиране и разнообразие.

Е, вече знаете за шестте стълба на истинската любов. Пазете ги и ги поддържайте винаги стабилни! Защото истинската любов е Божия благословия…

7186

Similar Posts