Езотерика

Как да накарам мъж да се обади със силата на мисълта

Как да накарам мъж да се обади

Често пъти ви се е искало да владеете това вълшебство, нали? Сега имате шанс да го направите. Колкото по-близки сте с мъжа, толкова по-добри резултати ще постигнете.

Може би сте приятели с него от дълго време или го познавате от училище – важното е да имате достатъчно информация за него.

В този разходите за енергия ще бъдат минимални, тъй като няма нужда да харчите енергия за пресъздаване на образа му. Можете лесно да си го представите. Ще е много добре, ако изградите сюжета така, че човекът, създаден от вашите мисли, да е на място, което познавате. Тогава ще ви бъде по-лесно да го насочите към телефона, за да ви се обади.

Като пример можете да помислите за ситуация, в която, например, той работи. Нещо му напомня за вас и той решава да ви се обади. Ако се вглъбите достатъчно дълбоко в мислите си, мъжът ще почувства непреодолимо желание да направи това, твърдят експерти.

Без теоретични познания няма да има резултат

Учени и изследователи наричат ​​нашето време ерата на подсъзнателното мислене.

Днес за хора, които преди са били непознати, са отворени безкрайни възможности. Във всички страни по света има много конгреси и семинари, изследвания и тестове, които повдигат завесата пред знанието в тази област.

Те третират много въпроси, споменават се все повече и повече понятия като „силата на ума“, „способности“, „проектиране на модели и образи от подсъзнанието“. Такива понятия получават специално значение, което се представя от гледна точка на новото време. Те имат основа и дават надежда на човечеството да притежава живота си, да го управлява, да го издигне на ново ниво.

Много житейски проблеми намират разрешими и прости отговори.

Как да накарам мъж да ми се обади със силата на мисълта? Как да пренасоча живота си в правилната посока? Как да получа това, което искам?

Всички тези въпроси придобиват недвусмислени отговори.

Две страни на една и съща теория

Западните изследвания доказаха, че нашата мисъл за нещо има форма и цвят. Така че те настояват да следваме потока на мислите си. Ако сте убедени, че желанието няма да се сбъдне, че мъжът, който ви е интересен, мисли лошо за вас, че не ви харесва, тогава, повярвайте, това наистина ще се случи.

Негативните мисли имат грозна и неправилна форма, а потоците на съзнанието ще ги подхванат и превърнат в реалност.

Необходимо е всички потоци да бъдат приведени в правилния формат, те винаги трябва да бъдат оцветени с красиви и светли цветове.

Добрите мисли ще доведат до добро, а тъжните ще доведат до нещастие.

Разберете основното –  най-незначителната мисъл или медитация може да стане реалност.

Когато мислим положително, създаваме проекти на ситуации в подсъзнанието, които имат само добър резултат. Използвайки примера за взето желание, важно е да „нарисувате“ този резултат в съзнанието си.

Опитайте се да си представите как може да завърши едно нормално и очаквано обаждане от мъж. Да предположим, че той ви предлага романтична среща, че връзката ви постепенно ще се превърне в любов и всичко завършва с раждането на дете. Подобна мисловна посока ще увеличи силата на мисълта ви и най-вероятно всичко ще се случи по този начин.

Да вярвате или не – зависи от вас?

Тези, които не са готови да станат лидери на живота си, не вярват в силата на мисълта. Който иска да живее в страдание, не е в състояние да открива нови възможности.

Ако спрете да се движите напред ще превърнете живота в еднообразно, сиво съществуване. За тези, които виждат светлината и притежават живота си, нещата стоят по различен начин.

Според статистиката именно женската част от населението е по-отворена за експерименти. Това се дължи на факта, че скептицизмът и практичността на мъжете припокриват жаждата за знания.

Дамите са тези, които през призмата на мисълта правят живота си пълноценен. Те практикуват метода по-често и тренират мислите си по такъв начин, че да получат пълен контрол.

Всичко започва с прости въпроси и желания (Как да накарам мъж да се обади със силата на мисълта? Възможно ли е да се влюбиш в мъж по този начин?) и завършва с все по-глобални задачи – да получиш мечтаната работна позиция, да подобриш здравето си и така нататък.

И изведнъж се оказва, животът става пълноценен, проблемите изчезват, идва късметът и успехът.

3231

Similar Posts