Езотерика

Как да получим отговор на важен въпрос в съня си

отговор на важен въпрос в съня

Сънищата са отражение на реалността и чудесен начин да получим отговори на въпросите, които най-много ни вълнуват.

Благодарение на тях всеки от нас може да „се посъветва“ подсъзнанието си, за да се предпази от неприятности. Както и да се добере най-точната информация, която ще му помогне да избере най-краткия път към щастието.

Сънищата ни помагат да вземем най-правилните решения, да разсеем страховете и съмненията, да се заредим със сила и да се будим с увереността, че всичко ще се получи точно така, както го искаме.

Защо сънищата са нашите най-добри съветници?

В съня си можете да получите отговор на всеки въпрос, да намерите изход от трудна ситуация , а също така да се свържете с вашия ангел-пазител, който също ще ви помогне да вземете правилното решение. Експертите ни запознават с техниката, която ще направи съня ви ясен и ще го превърне в инструмент за решаване на болезнени проблеми.

Как да зададете въпрос на подсъзнанието си?

Преди да задавате въпроси, трябва да се научите как да взаимодействате с вътрешното си Аз и това ще помогне на техниките, които подобряват интуитивните способности. Ежедневните упражнения ще ви помогнат да чуете вътрешния глас , който се слуша в ежедневието, за да се предпазите от неприятности.

След първия етап трябва да започнете да задавате по един въпрос към своето подсъзнание преди лягане, за да получите най-точния отговор. Но само по един. Защото, ако са няколко въпроса, това може да въздейства объркващо и да не доведе до желания резултат.

Друг вид подготовка, с който също ще се настроите към вътрешния си свят, е състоянието на така неречния осъзнат сън. За да направите това, трябва да създадете комфортни условия в спалнята, както и да се подготвите за медитативното състояние. Така отговорът на въпроса ви със сигурност ще помогне да се справите с възникналите трудности.

Подготовка на обстановката

Помещението, в което ще медитирате или спите, не трябва да бъде претоварено с предмети. Фън Шуй тук ще помогне много за създаването на перфектната спалня, в която ще ви е комфортно да се отпуснете, както и да привлечете необходимите промени и любов към живота.

Преди да заспите, наложително е да проветрите стаята, да застелите любимото си спално бельо и да създадете комфорт само за себе си. Не е необходимо да изключвате всички светлини, ако не е удобно да спите в пълен мрак, но трябва да се отървете от смущаващия шум. Можете също да поставите арома лампа в спалнята, за да вдишвате релаксиращите аромати на лавандула или други любими аромати.

Как да се подготвите да общувате с подсъзнанието в съня си?

В деня, в който сте решили да търсите отговора на важен въпрос, не трябва да претоварвате стомаха си с храна, както и да приемате алкохол. Спокойно състояние се постига чрез къпане, отказ от телевизия и също така не бива да се застоявате дълго пред компютъра. По-добре е да започнете да се „потапяте“ в себе си няколко часа преди лягане, да медитирате и да се отпуснете напълно, за да заспите бързо и да получите отговор на зададения към подсъзнанието въпрос.

Легнали в леглото, се концентрирайте върху самия въпрос, представяйки си проблема, който трябва да бъде решен.

Мислите могат да бъдат допълнени с думите: „Искам да разреша този проблем“, „Трябва да получа въпрос за този въпрос“, „След събуждане ще знам какво да направя, за да постигна щастие“.

Дешифриране на съня

Понякога е трудно да се дешифрира сън , но обръщайки се към интуицията, всеки може да разбере какво му е подсказало подсъзнанието. Картини и сюжети, видени на насън, могат да бъдат записани, за да се анализират по-късно и да се стигне до правилното решение.

Съновниците също ще помогнат за това. Но те не бива да бъдат приемани „на сляпо“. Имайте предвид, че образите и тълкуванията там са доста общи, като трябва да се предвид и много други неща – например, емоциите, които са ви обзели по време на съня.

Получаването на отговор на въпрос в съня не е толкова трудно, колкото изглежда. Важно е да вярвате, че всичко ще се получи добре, както и да поддържате връзка с вътрешното си Аз. Не забравяйте през цялото време да обръщате внимание на предчувствията  и да не пренебрегвате емоциите – това също ще ви помогне да се предпазите от грешни стъпки и ще ви подскаже правилната посока.

1884

Similar Posts