Любов и връзки

Как да разберете дали един мъж ви иска: 18 ясни знака

Ако един мъж те иска

Всяка жена мечтае да бъде желана, но не всяка е готова открито да заяви пред света своята привлекателност. „Той се интересува от мен или сме просто приятели?“ – това е въпрос, който измъчва мнозина дами и ги държи в напрежение. Как да разберем истината? Какви са признаците, които показват, че мъжът иска жената? Че е в плен на страстта и е готов буквално на всичко, за да я получи?

Невербалните знаци, които не лъжат

Възможно е мъжът да има причини да крие чувствата си – да се страхува от отхвърляне и да мълчи, но тялото не може да лъже. То играе по свои собствени правила и е „по-честно“ от езика.

Какво казва тялото на мъжа?

Ако мъжът иска жената, трудно ще прикрие знаците. Тялото му ще бъде обърнато към вас, гърдите и раменете му ще са изправени, торсът – леко наклонен към обекта на желанието му. Дланите – мокри. И понеже в него бушува буря, той вероятно ще се поти. Може би усърдно ще бърше ръцете си със салфетка или директно в панталона и ще прави това напълно несъзнателно.

 

Погледът на заинтересования мъж

Ако постоянно хващате погледа му върху вас и забелязвате, че продължава повече от три секунди, тогава трябва да знаете, че това не е случайно. Така мъжете гледат на жената, която се опитват да разгадаят и нейната личност сякаш поглъща цялото им внимание.

Погледът на заинтересования мъж ще се плъзне, преминавайки от очите му към устните и гърдите. В същото време зениците му ще са разширени. Има, разбира се, изключения, ако например, той има проблеми със зрението. Но и в този случай зениците пак ще бъдат разширени.

 

Въздухът започва да не му достига

Когато мъжът иска определена жена, изведнъж в нейно присъствие спира да получава достатъчно въздух. Може дори да разхлаби вратовръзката си или да разкопчае горното копче на ризата си. Това е естествената реакция на тялото.

 

Жадни устни

Също така, той ще бъде жаден. Поне с такова впечатление ще останат хората около него. Ще облизва устните си, често ще ги хапе. Причината е в хормоните, които играят в тялото на мъжа, когато е до жената, която желае силно.

 

Привидно спокойствие

Той ще се тревожи. Ако сте много мили с него, тогава ще му е още по-трудно да се справи със собственото си вълнение. Емоционалното му състояние ще бъде изразено чрез жестове. Може непрекъснато да врътка нещо в ръцете си, да си играе с часовника, ключовете, запалката или просто да почуква по масата. И отново всичко това напълно неосъзнато.

 

Гласът му гали и омагьосва

Да, учените са доказали, че ниският мъжки глас се свързва сред нежния пол с мъжественост, сила, воля. Като понижава гласа си, мъжът се опитва да покаже, че е достоен за дамата на своето сърце.

Когато говори с жената, което харесва, тембърът на гласа му неволно се променя. Звучи ниско и кадифено, сякаш обгръща и примамва, хипнотизира и очарова партньорката, така че тя да спре да забелязва всичко наоколо и чува само неговият глас.

Мъжът е в състояние да намери най-баналните теми за разговор и да дискутира възможно най-дълго. И ако неговият номер е водещ в списъка с входящите ви повиквания, тогава можете да сте сигурни, че сте станали обект на силно привличане.

 

Думи, думи, пак думи

Струва си да се обърне внимание и на самия разговор. Първият знак, че мъжът се опитва да ви спечели, са шегите. Той ще се опита да демонстрира чувството си за хумор, защото знае, че ако успее да разсмее жената, вече е спечелил 50% от нейната симпатия.

И когато целта бъде постигната, всички средства ще бъдат използвани. Вторият знак е, че думите и шегите ще имат скрит подтекст. Така мъжът ще се опита да намекне за отношението си към дамата и в същото време ще „опипа почвата“ за границите на позволеното.

 

Аз съм мъжът тук

В присъствието на жена, която харесва, мъжът ще се опита да заеме челно място. Той иска да е по-видим. Заради това ще промени позата и жестовете си.

Най-често в такива ситуации влюбените мъже докосват колана си, държат ръцете си в джобовете, но така, че палците да са отвън. Тази поза ви позволява да демонстрирате увереност и да привлечете вниманието на жената към гениталиите си. Подсъзнателно, разбира се. Няма място за обиди.

 

Минава на „ти“

Тази характеристика може да се нарече още „завладяване на територия“. Мъжът ще се опита да влезе в интимната зона. Неговата инвазия може да се осъществи по много начини. Той може да се наведе близо и „уверено“ да каже нещо. Може да фиксира елемент от облеклото, като презрамка на рокля или разпуснат кичур коса. Ако атмосферата не е официална, тогава мъжът ще се опита да намери причина да остане сам, да докосне ръката на жената, да я покани на танц.

 

Поведение в офиса

В офиса има различни правила, така че там мъжът ще действа по различен начин. Например, на оперативката ще избере място до вас, дори ако това означава да подтикне някого да стане от желаното място. Освен това разстоянието между вас ще намалява прогресивно. Толкова много, че раменете ви ще се докосват. Всичко това са сигнали, че мъжът иска да направи една жена своя.

 

Ароматът на жена

В близост до събеседничката, която предизвиква вълнение, мъжът ще се опита да улови нейния аромат. И въпросът съвсем не е, че той е ценител на Шанел № 5 или друга популярна марка.

Миризмата на жената е най-силният афродизиак. И ако ароматът на косата и кожата е приятен за мъжа, тогава той възприема партньорката като е идеална за него на физическо ниво. Това е, което обикновено наричаме „химия“. Важно е естествената миризма да не се заглушава от аромата на натрапчив парфюм, цигарен дим или нещо друго неприятно.

 

Той ще се стреми да бъде съвършен

Безупречен външен вид, приятен парфюм, модерна прическа. Мъжът дори е в състояние да промени имиджа си, за да впечатли жената, която иска.

И също така е в състояние да надмине самия Терминатор – никога няма да признае, че се уморява. До жената, която харесва, той ще се опита да демонстрира най-добрите страни на характера си и винаги да бъде в отлично настроение.

 

С теб съм

Как да разберете, че мъжът ви иска? Ако е така, то той ще се стреми да заеме не само пространството до вас, но и вашето време. „Какво ще кажеш да закусим заедно? Обяд? Вечеря? Свободна ли си днес? Утре? Вдругиден?“ И дори да не можете или не искате, той ще чака. Въпреки че, честно казано, очакването ще бъде трудно за него. А това също е индикатор за искрения му интерес към вас.

Подобни предложения могат да дойдат от приятели, но приятел би ви поканил на вечеря, ако има свободно време, което съвпада с вашето или ако му е скучно. А при мъжа, който ви иска, всичко е различно. Той ще се опита да бъде с вас възможно най-често. И ще съобрази графика си не според своите, а според вашите интереси.

След вечеря той определено ще ви заведе у дома и в същото време няма да забрави да попита: „Ще ме поканиш ли на кафе?“ Приятелят също може да предложи да ви закара, но само ако е му на път. Но един заинтересован мъж е готов да отиде до другия край на града заради жената, която иска. И всичко това, за да е с нея още малко и с надеждата да получи целувка, разбира се. Всичко това се случва само когато един мъж наистина ви иска!

Той може да не харесва кучета и котки, но заради вас ще е готов да ги заобича. Защото ще очаква награда за делата си.

Той ще бъде свободен за вас 24 часа в денонощието. Но не защото си няма работа. Фактът, че е готов да се втурне при първа молба, да помогне, винаги да отговаря на телефона е най-очевидният индикатор, че този човек ви иска.

 

Рицар на бял кон

Не е много галантен и не винаги отстъпва мястото си в градския транспорт, но е особено учтив с вас. Ако в общуването с вас мъжът създава впечатление на джентълмен, значи той ви е поставил над всички други дами и се опитва да впечатли.

Той не би допуснал грубост или нетактичност, а напротив, винаги ще демонстрира доброто си настроение. И най-важното, никога няма да се оплаче, че му е трудно. Той не може да си позволи да „падне“ в очите ви. Изключено! И освен ако не сте му пряк шеф и няма материален интерес, остава едно-единствено обяснение – той ви иска!

 

Готов на всичко

Привличането може да направи чудеса, включително да прероди един мъж. Ако той започне да прави неща, които са необичайни за неговия характер, например, рискови неща или от срамежливец се превърне в душата на компанията, това не означава, че е полудял.

Ако не е пиян и е що-годе психически здрав, тогава е просто под влиянието на хормоните, които го тласкат към подобно поведение. И има само една цел – да бъде забелязан от единствената жена, важна за него.

 

Винаги на твоя страна

Жената, която мъжът смята за „своя“, е готов да защитава дори ако няма особена нужда от това. Той винаги ще дава съвети и като цяло ще се опита да ви накара да се чувствате в пълна безопасност с него.

 

Здравей, как си?

Ако току-що сте си казали „Чао!“, а вече имате непрочетено съобщение от този мъж, това е знак, че сте го „закачили“. И колкото повече той се интересува от живота ви и всички подробности от него, толкова повече можете да сте сигурни – мъжът ви иска. Не става дума за любезност. Става дума за любов.

 

Ти, само ти, останалите – по-късно

В съвременния свят, където хората предпочитат да се запознават в социалните мрежи пред общуването на живо, има още един показател, че мъжът ви искат. Ако е така, той ще изключва телефона си докато сте заедно и ще отлага преглеждането на съобщения и новинарски емисии. Цялото му внимание и самият той в този момент ще принадлежат само на вас!

Разпознавате ли някого в това поведение? Честито! Току-що открихте любовта. Пазете я!

74000

Similar Posts