Астрология

Как спират да обичат зодиите?

Как спират да обичат зодиите

Съдбовните периоди в една връзка винаги са труден и болезнен момент. Понякога, въпреки привидната сила, чувствата започват да угасват. Но можете да научите за такива променливи предварително, като обърнете внимание на поведението на знаците на Зодиака.

 

Как спират да обичат зодиите?

 

Овен

Овните винаги се стремят да бъдат искрени и директни. Те не крият чувствата си, независимо дали са любов или студено безразличие. За Овена няма смисъл да си губи времето в празни приказки, така че той бързо ще покаже дали чувствата му са охладнели. Първоначално той може да се опита да изрази емоциите си с активни действия, но ако не види отговор, той ще изчезне от живота на партньора си така внезапно, както се е появил.

 

Телец

Влюбеният Телец ще обгърне своята сродна душа с внимание и ще я отрупа с подаръци. Той се стреми да създаде комфорт и радост в отношенията, но когато страстта му изчезне, признаците за това стават забележими. Той спира да обръща толкова много внимание, най-вероятно защото е решил, че вече е постигнал това, което иска.

 

Близнаци

Близнаците винаги са заобиколени от приятели и познати, но в една връзка техният партньор винаги е приоритет. Когато започнат да се отдалечават, става ясно, че романтиката избледнява на заден план и комуникацията намалява. Те могат да спрат да се обаждат по някаква причина и обичайното им безгрижие ще бъде заменено от по-сдържано поведение.

 

Рак

Раците умеят перфектно да съхраняват чувствата си в себе си и това е ясен знак за тяхното отдалечаване. Те спират да проявяват интерес към романтиката и шегите, вниманието им става по-малко интензивно. И избягват да говорят за чувствата си, така че измъкването на истината от тях е почти невъзможно.

 

Лъв

Лъвовете са влюбени в идеята да бъдат център на вниманието и правят много, за да подчертаят своята привлекателност. Когато чувствата им изчезнат, те може да започнат да дават по-малко подаръци и внимание, но остават джентълмени. Но ясно дават да се разбере, пряко или косвено, че вече не се чувстват по същия начин.

 

Дева

Девите често мислят дълго, преди да решат да прекратят една връзка. Започват да обръщат по-малко внимание на детайлите и може да избягват срещи, като се оправдават. Вниманието им към партньора намалява и те започват активно да се разсейват с други дейности.

 

Везни

Везните, както предполага техният знак, винаги търсят баланс в отношенията. Когато чувствата им охладнеят, те може да започнат да показват съмнения и да забавят процеса на раздяла. Но дори и приятелски настроени, вътрешно усещат, че нещо се е променило.

 

Скорпион

Скорпионите, макар и интензивни в любовта, могат да бъдат не по-малко такива и в оттеглянето си от връзките. Обикновено стават по-учтиви, остават галантни, но си личи, че чувствата са си отишли. Могат да измислят сложни сценарии, за да направят раздялата по-малко болезнена.

 

Стрелец

Стрелецът, който винаги цени свободата, е честен за чувствата си, когато пресъхнат. Тези хора предпочитат активния начин на живот и когато влечението им към партньора пресъхне, говорят за това открито. Тяхната прямота им помага да прекратят връзката без излишни терзания.

 

Козирог

Козирозите, които винаги ценят стабилността и планирането, също действат благоразумно, когато чувствата си отидат. Те започват да посвещават повече време на работа или интереси и по-малко на партньора. Когато разберат, че връзката не е същата, ще говорят открито с партньора.

 

 

Водолей

Водолеите, които винаги се стремят към нови усещания, показват чувствата си романтично и страстно. Когато интересът им изчезне, те стават по-малко емоционални и ентусиазирани. Те внезапно спират да правят романтични жестове.

 

Риби

Рибите, винаги изпълнени с емоции, изпитват трудности при директното разпознаване на угаснали чувства. Те често прибягват до всякакви извинения, за да избегнат болезнените разговори. Техните чувства може да са си отишли, но те ще продължат да си взаимодействат, опитвайки се да прикрият истината.

4774

Similar Posts