Астрология

Как ще ни засегне МОЩНАТА РЕТРОГРАДНОСТ на 6 планети от май 2023 г. до януари 2024 г.

Как ще ни засегне МОЩНАТА РЕТРОГРАДНОСТ на 6 планети от май 2023 г. до януари 2024 г.

Планетите са големите актьори на небесната сцена, от които зависи много в общата обстановка на живота. Техните движения ни влияят по много начини, оформяйки поведение, емоции и решения. Едно от очарователните астрологични явления е ретроградността на планетите, когато изглежда, че те се движат назад. От май 2023 г. до януари 2024 г. на небесната сцена се разгръща спектакъл, включващ шест могъщи планети: Меркурий, Венера, Сатурн, Уран, Плутон и Нептун, като Юпитер се готви да се присъедини към този астрален балет. Какви промени ще настъпят през този период?

 

Как се отразява мощната ретроградност на шест планети от май 2023 г. до януари 2024 г. на всеки човек, какви промени ще настъпят?

 

Венера

Ретроградна Венера в Лъв (22 юли – 3 септември 2023 г.) ни кани на вътрешен бал между любовта към себе си и отношенията с другите. Това е време да излекуваме стари рани и да преоценим как ценим и изразяваме любовта. Венера в Лъв подчертава, че истинската любов започва със способността ни да ценим и обичаме себе си.

 

Сатурн

Сатурн, планетата на отговорността и структурата, става ретрограден в Риби от 17 юни до 4 ноември 2023 г. Този период ни призовава да се замислим върху отношението си към властта, авторитета и собствената си отговорност. Това е време да развиете по-честни и ефективни взаимоотношения с другите, да загърбите миналото и да постигнете по-независим и смел начин на живот.

 

Плутон

Ретрограден Плутон в Козирог и Водолей (1 май – 10 октомври 2023 г.) носи мощни трансформации в обществото и бизнеса. Този период предупреждава за необходимостта да погледнем навътре, да преживеем сътресения и да инициираме положителни промени за общото благо.

 

Нептун

Ретрограден Нептун в Риби (30 юни – 6 декември 2023 г.) разкрива истината и призовава за по-голямо разбиране. През този период можем да бъдем по-честни и да разпознаваме илюзиите. Това е времето, когато преразглеждаме светогледа си и се пробуждаме до нови нива на осъзнаване.

 

Меркурий

Меркурий се обръща ретрограден в Дева, знака на анализа и детайлите. Събитията от този период, от 23 август до 15 септември 2023 г., напомнят за необходимостта от внимателно планиране и предпазливост в комуникациите. Ретрограден Меркурий, като играч, забавя играта, причинявайки забавяния и недоразумения. Важно е да сте внимателни към детайлите, особено при важни дела и споразумения.

 

Уран

Уран, непредсказуемият и иновативен планетарен агент, започва своя ретрограден танц от 28 август до 17 януари 2024 г. Този период, подобно на влакче в увеселителен парк, може да донесе вълнение и неочаквана промяна. Уран в Телец ни призовава да освободим старите структури и да прегърнем нови идеи. Това е време за по-гъвкаво и отворено мислене, което може да доведе до иновации и положителна промяна.

 

Юпитер

Великият и благороден Юпитер, планетата на растежа и положителната промяна, става ретрограден в Телец от 4 септември до 30 декември 2023 г. Този период ни кани на едно вътрешно размишляващо пътуване. Въпросите за ценностите, увереността и самочувствието излизат на преден план. Ретрограден Юпитер, в аспект с Меркурий и Сатурн, подчертава необходимостта от честна интроспекция и укрепване на собствените ценности. Това също е време за планиране и стратегическо мислене.

254

Similar Posts