Астрология

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодиите

Пълнолуние на 19 декември 2021

Пълнолунието в повечето случаи е опасен ден. Това важи и за пълнолунието през декември. На 19 декември Луната ще е на върха на енергията си, в знака на Близнаци. Това показва, че най-големите проблеми могат да ни очакват в областта на любовта и общуването, въпреки че в други области някои от зодиите също може да имат затруднения.

 

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Овен

Това пълнолуние ще бъде време на предизвикателства за учене за Овена. Астролозите отбелязват, че има голяма вероятност паметта им да отслабне. Могат да предприемат и опасна, необмислена стъпка, да бъдат груби и арогантни. Овенът трябва да помисли два пъти, преди да говори днес.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Телец

Телецът го очакват неприятности в любовната сфера. Ще му е по-трудно да намери общ език със сродната си душа, така че е по-добре да прекара 19 декември в работа. Не отправяйте упреци и се обиждайте, тъй като това може да доведе до сериозна кавга.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Близнаци

Близнаците днес могат да се сблъскат с дилеми. Пълнолунието в техния знак може да ги накара да вземат трудни решения. Няма нужда да се страхувате от това. Важно е да заложите на своята мъдрост, забравяйки за вътрешния глас. Интуицията може да ви подмами днес и да ви остави без нищо.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Рак

Всичко, от което се нуждаят Раците на това Пълнолуние, е малко хладнокръвие. Ще бъде много трудно да се контролират, но ще трябва да го постигнат. Ако успеят да останат спокойни, те ще могат да сведат до минимум броя на проблемите в любовта и бизнеса. Днешният ден не е подходящ за дълги пътувания и смяна на обстановката.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Лъв

Астролозите силно препоръчват на Лъва да не губи нищо тази неделя, защото загубеното никога няма да се върне. Става дума не само за физически неща и пари, но и за взаимоотношения, уважение и доверие. Ако заблудите някого, този човек никога няма да ви повярва вече.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Дева

На това Пълнолуние Девите трябва да си починат правилно, насочвайки вектора на мислите към нещо приятно. Например, можете да си спомните нещо добро или да започнете да планирате неща за бъдещето. Също така, астролозите се съветват да се справят с уреждането на различията в семейството. Може би е време да помолите близките си за прошка.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Везни

Везните трябва да запомнят, че на това Пълнолуние безплатното сирене ще се окаже само в капана за мишки. Това важи особено за финансовата сфера. По-добре е за тях да не купуват нещо, което не е необходимо сега, категорични са звездите.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Скорпион

Пълнолунието ще подейства доста силно на Скорпионите. Възможно е да се окажат в епицентъра на не най-приятните събития. Това е особено вярно за тези, които ще работят на 19-ти. Всички останали Скорпиони тази неделя могат и дори трябва просто да си останат вкъщи и да се насладят на безделието.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Стрелец

Стрелецът на 19 декември може да бъде изпълнен с безпокойство, което по принцип не е характерно за тях. Денят ще бъде много неразбираем, непредсказуем. Възможно е хората около тях да мислят за Стрелец по негативен начин. Трябва да признаете грешките си и да поискате прошка за тях. Това ще сведе до минимум проблемите с комуникацията.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Козирог

Козирозите на това Пълнолуние трябва да станат най-добрата версия на себе си. Важно е да не мислите само за бизнес и работа. Астролозите съветват да посветите този ден на любимия/та, родителите, децата, приятелите.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Водолей

Пълнолунието на 19-ти декември ще повлияе негативно на Водолея, но това отрицателно въздействие ще бъде относително слабо. Хората от тази зодия ще имат възможността да избират какво могат да правят през деня. Могат да работят, ако искат. Основното нещо е да не се претоварвате, скъпи Водолеи.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Как ще се отрази пълнолунието на 19 декември на зодия Риби

Рибите могат спокойно да правят това, което са отлагали много дълго време. Тук не става дума за работа, а за прости домакински задължения. Днес можете да направите леко почистване, но е по-добре да не изхвърляте нищо от нещата. Упражненията, разходките и духовните практики ще са много полезни.

1287

Similar Posts