Астрология Езотерика

Какви бижута НЕ бива да носим на Нова година 2023

Какви бижута НЕ бива да носим на Нова година

Символът на новата 2023 година е Черният воден заек. Мнозина вече активно се подготвят за предстоящите новогодишни празници, а нежният пол дори избира тоалети и бижута. Оказва се, че не всички аксесоари са подходящи за празнуване на Нова година. Някои от тях могат да донесат неприятности и да ви лишат от късмет през следващата година.

 

Какви бижута да не избирате за празнуване на Нова година 2023?

Ето кои бижута са забранени за носене, защото може да загубите късмета си и да се сблъскате с агресия.

 

Минерали

Бижутата с камъни, символизиращи огнения елемент са нежелано допълнение към новогодишното облекло. Камъни като рубин, кехлибар, опал, гранат, цитрин, карнеол и други трябва да бъдат оставени в кутията за бижута. Ако се окичите с тях на празника, можете да срещнете негативизъм и агресия точно в новогодишната нощ, твърдят езотериците.

Трябва да внимавате и с бижутата с аметист и бял кварц. Само ако имате предчувствие, че нещо ще се случи на празника, тогава е по-добре да носите аметист. Във всички други случаи бижутата с тези камъни не са добре дошли – Заекът няма да ги хареса!

 

Златни бижута

Предстоящата Нова година ще се проведе под егидата на водния елемент. Следователно, Огънят ще бъде основният враг, а златните предмети са негов сивмол. Така че, златните накити са нежелателни в навечерието на Нова година. Такива аксесоари могат да развалят настроението и да доведат до неконтролирана агресия. Ако искате да се забавлявате, празнувайки предстоящите празници, тогава е по-добре да откажете златото в новогодишната нощ.

Облекло в червени и оранжеви цветове също е нежелателно, тъй като то също са свързано с Огъня. Но пък бижутата от платина и сребро ще помогнат за успокояване на символа на следващата година.

 

Масивни бижута

Заекът не обича да е център на внимание и не обича претенциозността, така че огромните бижута нямат място в новогодишната нощ. Ако не искате да се сблъскате с куп проблеми, тогава е по-добре да не носите такива.

Семплите бижута ще ви помогнат да допълните хармонично празничния външен вид, а и символът на 2023 г. определено ще ги хареса. Освен това, така ще се избегне и завистта на другите гости. Можете да допълните новогодишната си визия със сребърни обеци и тънка сребърна гривна.

2794

Similar Posts