Красота Стайлинг Стил

Какво намират мъжете за непривлекателно в женския грим

какво намират мъжете за непривлекателно в женския грим

В процеса на създаване на грим жените винаги изхождат от своя тип, вкус и модни разбирания, защото хармонията и уместността на образа зависи от това. Съвременните анкети сред мъжете показват, че те също имат определени претенции и изисквания към момичетата по отношение на използването на декоративна козметика, така че ако искате да бъдете популярни сред силния пол, ще трябва да се придържате към тези правила.

Като цяло мъжете са доста категорични по отношение на грима, смятат, че това е излишно и често молят близките си приятелки да не използват козметика всеки ден. Особено силна неприязън се събужда в мъжкия пол от небрежност и неточност във визията, затова се уверете, че сенките не се ронят под очите, миглите не се слепват и червилото е нанесено точно по границата.

Има някои козметични продукти и методи за тяхното прилагане, които мъжете изобщо не харесват. Нека разгледаме по-отблизо тези нюанси, за да разберем ясно вкуса и изискванията на съвременния мъж за жените.
Интензивно сини и виолетови сенки
Повечето мъже са изразили недоволството си от този вид грим. Гримьорите редовно използват сенки с такива нюанси в работата си, защото това е чудесен вариант за парти, посещение на клуб или корпоративно събитие. Студените нюанси на сенките са чудесни за жените със зелени очи, което прави ирисите им още по-изразителни. Почти всички мъже обаче единодушно казват, че такъв грим прави жената непривлекателна и убива нейната сексуалност и естественост.

Плътни гланцове за устни, ярки червила, ясни линии на устните по контура

Устните на жените са секси и привличат вниманието на мъжете, но кой би искал да целуне момиче или жена, които имат богато оцветени устни с лепкава текстура? Тук тактилните усещания играят роля, защото искате да усетите нежността и мекотата на кожата на устните, а не поредния лепкав блясък с ярки искри. Критичният поглед на мъжа към този козметичен продукт поражда много недоволство от страна на нежния пол, но ако искате да привлечете вниманието на интересен млад мъж, откажете се от лепкавите гланцове и ярки червила. Категорично не се препоръчва използването на такива козметични продукти за среща.

Дебел слой фон дьо тен и пудра

Мъжете отбелязват фон дьо тена в списъка на най-непривлекателните неща в грима. Те обичат да докосват деликатната кожа на лицето, която не е покрита с дебели слоеве от различни коректори. Разбира се, възможно е да се прикрие пъпка и торбички под очите, но очевидно не си струва да се нанасят маскиращи средства върху цялото лице за всеки ден. Интересен факт е, че мъжете казват, че дори пъпки и зачервявания им се струват много по-красиви от слоеве прикриващи коректори и тонални основи.

Твърде тънки или твърде широки вежди

Момичетата отделят много време за оформяне на веждите и понякога стигат до крайности, докато мъжете имат негативно отношение към такива видове радикализъм и предпочитат златната среда. Не скубете веждите си твърде много, така че от тях да остане тънка линия, опитайте се да коригирате само леко естествената си форма. Дебелите вежди също не предизвикват съчувствие сред силния пол, затова се опитайте да намерите златната среда. Отстранете няколко косми от долната част на веждата, за да я направите по-женствена и изискана, изчеткайте с четка с прозрачен гел, като по този начин ще придадете завършеност на линията. Това е всичко, нищо друго не се изисква от вас, за да създадете перфектната вежда, според мъжете.

Изкуствени мигли

Този декоративен предмет за създаване на красив грим ужасява силния пол. Те абсолютно не разбират защо жените използват изкуствени мигли и не са щастливи от своите. Опитайте се да слагате миглите само в крайни случаи, например за творческа фотосесия, клубно парти или тематично корпоративно събитие. Или използвайте изкуствени мигли, които е почти невъзможно да бъдат забелязани с просто око. Дайте предпочитание на спирала с удължаващ ефект за всеки ден. Днес в козметичните магазини има специални продукти за растеж, подхранване и хидратация на миглите, затова се съсредоточете върху грижите.

Ярък грим

Тази визия е чудесна за театрална сцена и заснемане в различни видеоклипове и филми, но в ежедневието изглежда много грубо и отблъскващо за мъжете. В този грим често се използват нюанси на червеното, черното и бялото и силни акценти както на устните, така и на очите. Червените устни, черните сенки, привлекателният руж и кожа, плътно покрита с тонални средства, ужасяват дори любителите на творчеството и оригиналността. Ако обичате този вид грим, тогава нанасяйте продукти в ярки цветове за вечерта, за да не претоварвате кожата си през деня. Точно както в дрехите, има някои правила за етикет в грима, така че ако не искате да изглеждате нелепо, оставете тежкия грим за редки случаи вечер или през нощта. През деня кожата ви трябва да излъчва светлина и чистота, по-добре е да дадете предпочитание на минерална пудра с отразяващи частици, скъпа висококачествена спирала и просто да овлажните устните си с балсам.

54

Similar Posts