Езотерика

Кармична връзка: Какво представляват кармичните връзки и как да ги разпознаем

Кармична връзка

Срещали ли сте някога мъж, когото сте почувствали като „сродна душа“ от първите минути на общуване? По правило това показва, че Вселената ви изпраща „кармичен партньор“ за важен житейски урок. Нека видим как можем да разпознаем кармичната връзка, включително с помощта на просто нумерологично изчисление и какво означава всичко това.

Кармични връзки

Карма – какъв е истинският смисъл на това понятие?

Говорейки за карма, не всеки разбира истинския смисъл, който се крие в нея. Често хората я смятат за фатално послание, с което просто трябва да се примирим.

Всъщнос,т самата концепция за карма съществува в много религии, които вярват в прераждането на душата. Ако се обърнем към превода от санскрит, тогава „карма“ = „действие“ или „постъпка“. Будизмът, от друга страна, приема кармата като умишлено действие, извършено с определен мотив.

Кармата е в основата на закона за причината и следствието, според който всичко, което сме направили, задължително се връща при нас и определя бъдещата съдба в това или следващите ни прераждания.

Тоест ,кармата не е възмездие или награда, а само съвкупността от всички действия, извършени във всеки живот, тяхната обща енергия.

 

Кармата като урок

Всеки от нас има родители, баби, дядовци, прабаби и прадядовци. Опитът на поколенията от нашия род, с които нашите роднини са се сблъскали и не са успели да решат проблемите си, се предава на нас. Предават се всички негативни сценарии или неприятни емоционални моменти.

Всяка програма на предците ни, като естествен инструмент, е насочена към оцеляването на рода. Ако общата кармична програма е добра, тогава я използваме с удоволствие. Например, умението да готвим, танцуваме, пеем или да изразяваме добре чувствата си, да говорим красиво… Ние се гордеем с това кармично наследство.

Но има и такива програми, които ни причиняват болка и страдание.

Да предположим, че една баба се е развела със съпруга си алкохолик и е заминала с три деца, отглеждайки ги в тежък труд. След това майката останала също сама с две деца, по същата причина – алкохолизма на мъжа й. И ето дъщерята вече се е разделила с двама съпрузи и се чувства абсолютно нещастна. Въпросът е защо изобщо е необходима такава кармична програма, ако тя не носи нищо положително със себе си?

Кармична връзка

Живеем в двойнствен свят, който се управлява от космически закони

Те поддържат реда и осигуряват развитието на живота. Ако кармичната родова програма е загубила своята стойност за оцеляване, то за да освободи своите потомци от нейното влияние, природата използва закона на полярностите, който в източната философия се нарича Ин и Ян.

 

Същността на този закон се състои в това, че ако има много от една енергия, например Ин, тогава енергията веднага се влива в друг полюс – енергията на Ян. Тоест, природата винаги се стреми към равновесие и баланс, защото без баланс винаги настъпва разруха.

Ако говорим за кармичната програма, тогава природата започва да влияе на растежа на тази програма в живота на самия човек, така че да му е възможно най-неудобно. Така човек, в процеса на живот има силна мотивация – да се освободи от действието на тази програма. Това се превръща в една от жизненоважните задачи на прехода му към ново ниво на развитие.

Можем да забележим цикличността на някои повтарящи се периоди в живота си и изобщо да не разбираме защо винаги се заплитаме в едни и същи събития, взаимоотношения, работни ситуации, финансови затруднения и т.н.

Точно в този момент е важно да видите поредицата от съвпадения, да установите причината и да разработите своя общ конфликт – „карма“.

В противен случай можете да се плъзнете в тази честота на живота, където всичко е мрачно и безжизнено. Само проблеми, а никаква радост отвътре. Нищо не запълва, а по-скоро има разрушителен ефект.

 

Как да разпознаем кармичната романтична връзка?

Нашите души привличат душите на другите хора с причина.

Понякога е достатъчен само един поглед или кратко общуване и изведнъж осъзнавате, че имате „сродна душа“ пред вас.

Фактите казват едно, но вие чувствате друго. МОже току-що да сте срещнали този човек, но веднага сте почувствали, че ни привлича като магнит. Чувството, че го познавате цял живот не ви напуска. Просто се чувствате добре до него, на нивото на душата.

 

В такива ситуации много хора взимат крайно решение – да останат заедно. А понякога дори формализират връзката си със законни връзки и раждат деца. Всичко става много бързо. И тук смело можем да кажем, че това е кармична връзка.

 

Положителна кармична връзка

Тя дава възможност за живеене на друг живот, в едно силно хармонично партньорство. Обикновено това е вид опит, при който всички скрити „скелети“ в гардероба на вашето семейство са почти разработени.

Отрицателна кармична връзка

Когато има повторение на едни и същи истории. Например, трудността да се зачене по женска линия или разликата в децата по отношение на бащата, който не е бил в живота на детето поради развод.

И ако това дете е било момиче, то е живяло живота си без закрилата и подкрепата на баща си. Затова цял живот я търси в други мъже. И тези мъже не винаги излизат читави – те предават без колебание, обиждат, изчезват ненадейно… Така се формира следната програма: „На мъжете не може да се вярва“. Когато момичето стане жена, тя се сблъсква именно с такива трудности в личния си живот.

 

Кармичните отношения се появяват отново при онези хора, които са имали тясна емоционална връзка в миналото

Където е имало умствена незрялост, липса на мъдрост и неумение да се прощава. Всичко това ги е направило кармични длъжници.

В живота можем да срещнем повече от един кармичен партньор. Може да има няколко и тогава трябва да изработим отношения с всеки от тях.

Кармична връзка

Какви взаимоотношения показват наличие на кармична връзка?

Индикатор за наличието на кармичен дълг често са младоженците, които внезапно решават да се преместят в друг град. Някъде, където няма роднини и приятели, приятели и познати, за да не им се се месят в отношенията им. Това решение е насочено само към отработване на кармичния дълг.

Същото важи и на онези връзки, когато има любовни триъгълници – любов без взаимност или силна зависимост от партньор, с когото е невъзможно да се живее. Същевременно няма и начин да се разделят.

Може да се каже и за Вселенския закон, който е бил нарушен от един от партньорите в минал живот (клетва за вярност, дадена в друго въплъщение или обет за безбрачие). Това може да се види в онези отношения, в които единият обича, а другият е напълно безразличен.

Или връзката е изградена на принципа на полза за една от страните.

Има и такива връзки, при които единият от партньорите е явен тиранин, който унижава, критикува и обезценява всичко, което прави другият. Навярно в последното си въплъщение съпрузите не са могли да се разделят – например, поради религиозни традиции и затова те се срещат отново, за да разрешат този конфликт.

Ясен знак за кармична връзка е липсата на деца в брака

Това не е случайно – просто нищо не трябва да пречи на развитието на техните задачи. И едва след като всички уроци са завършени и отработени, тогава може да се роди дете.

Струва си да обърнем внимание и на тези хора, които идват в живота ни и след известно време сякаш се изпаряват. Не защото са лоши или са направили нещо нередно, а защото сте изпълнили задачата, която е стояла пред двама ви.

И тогава се случва така, че не можем да си обясним защо изведнъж нещо в нашия приятел започва да ни дразни, въпреки че за повечето други хора той е изключителна личност и без очевидни недостатъци.

И ако уловим тази вълна и съсредоточим вниманието си върху самата причина за раздразнението, ще видим качеството, което не приемаме в нея. И ще получим отговор – за какво трябва да работим в бъдеще.

Това е като образ на огледало, когато външен човек ни предава това, което не можем да приемем в себе си.

Всички отговори са в нас, само трябва да сме по-внимателни към това, което животът ни поднася.

 

Как да определим кармичните връзки с помощта на нумерологията?

От гледна точка на нумерологията можете да изчислите връзката между партньорите. Това е специална и не сложна формула, достъпна за всеки.

Необходимо е да се добавят числата на датата на раждане на един партньор, докато се получи двуцифрено число, например: 22.04.1982 г. – 2 + 2 + 4 + 1 + 9 + 8 + 2 = 28

След това трябва да добавите числата, датите на раждане на втория партньор по същия начин, например: 01/06/1979 – 6 + 1 + 1 + 9 + 7 + 9 =  33

 

След това обобщаваме резултатите. В нашия пример това е: 28+33=61

 

От полученото число извадете числото 22, докато получите 22 или по-малко. Ще го имаме: 61-22=39-22=17

Кармична връзка

Нумерологично изчисление – значение на числата

 

1 – Партньорите ще се състезават помежду си за лидерство. За да поддържат съюза, мъжът и жената трябва да се поддават един на друг.

 

2  – Може би партньорите не са кармични. Техният съюз ще бъде хармоничен. Такива двойки най-често живеят заедно до дълбока старост. Съпругът и съпругата няма да бъдат разделени нито от хора, нито от ранна смърт.

 

3  – Съпрузите ще бъдат щастливи и няма да се разведат, ако роднини или приятели не се намесват в отношенията им.

 

4  – Съпругът и съпругата развиват патриархална връзка. Може да има прояви на ревност както от една, така и от друга страна. Кавгите в семейството ще бъдат почти ежедневни.

 

5  – Съюзът с висока степен на вероятност може да се нарече кармичен. Партньорите могат да бъдат както от един пол, така и с голяма разлика във възрастта. Единият партньор ще поеме ролята на ментор, а другият – на ученик.

 

6  – Съпрузите не са обвързани от дългове от миналото. В семейството цари уважение и взаимно разбирателство.

 

7  – Партньорите не зависят един от друг, което показва липсата на кармична привързаност.

 

8  – Хората са свързани от бизнес, а не от любовни отношения. Липсата на любов може да се компенсира с ползотворно сътрудничество. Съюзът не е кармичен.

 

9  – Бракът не се счита за кармичен, но бързо се разпада поради факта, че партньорите имат различни интереси и вкусове.

 

10  – Съпрузите ще бъдат щастливи, докато живеят заедно. Появата на роднини в къщата може да доведе до раздяла. Причината да сте заедно често е финансова печалба, а не връзка, основана на карма.

 

11  – Съюзът е кармичен. Съпрузите ще се карат и ще се разделят поради липса на разбиране. Раздялата обаче няма да продължи дълго.

 

12  – Съпругата страда от изневярата на съпруга си. Може би в минал живот тя го е напуснала заради друг мъж. Въпреки това ще им бъде много трудно да се разделят.

 

13  – Числото показва труден кармичен брак, който няма да продължи дълго. Ще отнеме още един живот, за да изплати кармичния дълг.

 

14  – Връзките са кармични и няма да продължат дълго. В същото време, след раздялата, съпрузите ще могат да останат приятели.

 

15  – Кармата обвързва партньорите. Бракът няма да бъде щастлив поради взаимно изнудване и измама. Невъзможно е да отработите кармата в този живот, но трябва да започнете да работите върху недостатъците си.

 

16  – Мъж и жена са свързани чрез сексуално привличане. Но този кармичен съюз няма да продължи.

 

17  – Партньорите са обвързани от карма. Съюзът може да бъде щастлив, ако съпрузите се научат да приемат недостатъците на другия. Раздялата ще бъде трудна.

 

18  – Няма връзка, основана на законите на кармата между жена и мъж. Двойката ще бъде щастлива, раздялата е малко вероятна.

 

19  – Съюзът не е кармичен, но съпрузите често ще имат конфликти. Ако съпругата и съпругът правят взаимни отстъпки, те ще живеят дълъг и щастлив живот.

 

20  – Тази връзка, възникнала в миналото, може да се нарече лечебна. Съпрузите ще живеят дълъг живот в любов и хармония. В такъв брак често се раждат много деца.

 

21  – Връзката не се основава на кармичен дълг. Съпругата и съпругът ще изпитват трудности само през първите години от съвместния си живот.

 

22  – Този брак се счита за кармичен. Влюбените често се карат и разделят, но бързо възобновяват връзката си. Въпреки честите скандали, раздялата е малко вероятна.

Кармични връзки

За да направите правилния избор по отношение на поддържането или прекъсването на отношенията, първо трябва да помислите как ще се промени животът след раздялата?

Прекратявате връзката си, защото сте преживели проблемите или просто искате да избягате от тях с надеждата, че с друг всичко ще бъде различно?

Важно е да запомните, че е по-вероятно отношенията между партньорите да продължат, докато кармата не бъде напълно отработена. Отрабатвайки я, вие освобождавате себе си и децата си от общите програми и им позволявате да се проявят в този живот по най-добрия и естествен начин, твърдят езотериците.

1018

Similar Posts