Астрология

Кои зодии ще имат късмет през уикенда 4-5 февруари 2023

Късмет през уикенда 4-5 февруари 2023

Този уикенд е подходящ както за активни дейности, така и за пълноценна почивка, а още по-добре – да съчетаете едното с другото.

4 и 5 февруари са напълно противоположни дни, когато можете да правите абсолютно всичко, основното е да слушате намеците на звездите. Кой ще има късмет в това изпълнено с надежда време?

 

Събота, 4 февруари 2023, е денят, в който лунната енергия е на върха на своята мощ, така че няма бизнес, който да не може да се предприеме по това време – всеки бизнес е обречен на успех. Разбира се, почивният ден ще бъде предимно за домашна работа. Основното нещо е да не се пренатоварвате и да не изразходвате повече енергия, отколкото е необходимо за изпълнение на тези задачи. Въпреки това, дори ако това се случи, още в неделя, 5 февруари, ще бъде възможно да се поеме дъх и да се възстановят изтощаващите сили. Денят е благоприятен както за усамотение, така и за културна програма – посещение на театри, музеи и концертни зали.

 

Телец (21.04 – 21.05)

Телците ще научат нещо, което ще ги направи много щастливи. Най-вероятно новината ще бъде свързана с първата им любов, за която не са чували нищо от дълго време. Сега те ще имат възможност не само да чатят онлайн, но и да се срещнат с този човек.

 

Рак (22 юни – 22 юли)

Раците са знак, чиито представители привличат към себе си материални блага, те ще имат късмет във финансови въпроси от всякакъв мащаб – от незначителни, но в същото време приятни, до големи и значими. Възможна е неочаквана печалба – например, новина за увеличение на заплатата или бонус, който ще дойде въпреки уикенда, както и скъп подарък, за който отдавна сте мечтали.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите, които са почти основните скептици на Зодиака и недоверчиви към всичко, което не се вписва в материалистичната картина на света, тези дни ще се сблъскат с нещо, което не може да се нарече по друг начин освен … чудо. За всеки представител на знака тя ще придобие своя, важна само за него форма и най-важното е, че вече няма да се съмняват, че съществуват чудеса.

708

Similar Posts