Астрология

Кой ще забогатее през 2024 – ГОДИНАТА на ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН ДРАКОН

Кой ще забогатее през 2024

Драконът обединява духа на земята и небето, носи просперитет и късмет и се смята за най-проспериращия сред всичките дванадесет знака на източния хороскоп. Така че 2024 обещава положителни промени.

 

В Поднебесната империя драконът е основният талисман. Годината, в която той патронизира, ще бъде изненадващо успешна и щастлива, ще бъде период за кариерно израстване, разширяване на семейството, подобрено финансово благополучие и ще даде радост от срещи и пътувания.

 

Драконът ще донесе успех на тези, които работят усилено върху себе си, контролират емоциите си, учат се от грешките си и не бездействат.

 

Трябва да отпразнувате Годината на Дракона във весела и светла атмосфера, в кръга на любимите хора, да правите щедри подаръци и да имате на масата ястия с пикантни подправки.

 

Важно е да запомните, че 2024 г. ще бъде високосна за Дракона.

 

Той има много благоприятен характер, така че годината ще донесе късмет, просперитет и всякакъв вид пробив. Символът на 2024 ще покровителства смелите хора, които са уверени в себе си и ясно разбират целите си. Такива хора определено ще постигнат успех. В същото време не трябва да се забърквате в съмнителни авантюри. Драконът няма да одобри това, а той е не само мил, но и опасен.

 

Зеленото има добри асоциации, то носи мир, спокойствие, прераждане, обновяване, растеж. През 2024 г. представителите на всички зодиакални знаци ще преживеят много приятни неща: кариерно израстване, раждане на деца, събиране след кавги, ръст на доходите.

 

Кои зодии ще изпитат състояние на най-голямо удовлетворение, радост и богатство още през 2024 г.?

 

Астролозите обясняват, че всичко това ще се случи поради влиянието на Зеления дървен дракон, който има мощна парична енергия и е в състояние да повиши самочувствието. Предстоящата година ще премине под егидата на това мистично животно от източния календар.

 

Но за трите земни зодии годината ще бъде най-успешна. Става дума за Деви, Козирози и Телци.

За Девата зеленото е защитен цвят, така че годината на Зеления дървен дракон определено ще доведе до паричен успех. През 2024 г. е препоръчително да носите зелени дрехи – това ще помогне за укрепване на „вътрешното ядро“ и ще привлече богатство.

 

Дървените изделия носят късмет на Козирозите и Телците. В годината на Дървения дракон определено трябва да си вземете талисман, изработен от дърво. Тази фигурка ще внесе мир и спокойствие във вашия дом. В същото време драконът олицетворява мощна енергия и просперитет, така че през 2024 г. трябва да очакваме нови финансови приходи.

 

Смята се, че зеленото е символ на хората. Това означава, че Зеленият дървен дракон ще прояви благосклонност към всички нас, независимо от зодията.

6358

Similar Posts