Езотерика

Кой трябва да се страхува от проклятия: Кога защитата ни се сваля и възмездието ни връхлита с пълна сила

кой трябва да се страхува от проклятия

Всички сме чували за страшни проклятия, които надвисват над главите над прокълнатите като Дамоклев меч. Най-често подобни прокоби са свързани с извършен тежък грях, с някакво злодеяние. И напук на общоприетото схващане, оказва се, че проклятията изобщо не е задължително да са дело само на „вещици“ и „магьосници“, а всеки един от нас би могъл да бъде техен създател.

Какъв е процесът на активиране на проклятието?

Проклятието се представя като процес, състоящ се от няколко етапа.

Психологическа атака, която предава негативна програма на жертвата и събужда самата картина на проклятието в нея. И съзнанието на жертвата на тази програма ги приема за даденост.

В същото време програмата получава самата енергия за унищожаване директно от самата жертва, от картината на проклятието в главата на човека.

От този момент програмата е напълно активирана, процесът започва и енергията на човека, наложил това проклятие, което беше необходимо на първия етап, вече не е необходима.

И последният етап е този на завършване на проклятието. То отново активира програмата за проклятие в главата на жертвата, така че тя да не забрави за нея и засилва ефекта, сякаш казвайки: „Не забравяй, че си прокълнат! “

Защо и как можем да бъдем прокълнати?

Неслучайно всички религии внушават страх от Бога и ни учат да не извършваме зли дела. Страхът и ненавистта обаче понякога надделяват в хората и ги карат да вършат чудовищни дела. Именно това са потенциалните жертви на проклятията. Болката и страданието, което причиняват, се връщат към тях в разнообразни образи. Веднъж заради воплите на тези, които са накарали да страдат и втори път като възмездие „отгоре“.

Ето защо, ако се съмнявате, че сте станали жертва на проклятие, първо трябва да потърсите причината в себе си. Когато човек е под егидата на Бог и Силите на Светлината, проклятието просто не работи. Но ако той е направил нещо лошо, тогава защитата от такъв човек се сваля и проклятието го връхлита с пълна сила.

Как да разберем, че сме прокълнати?

Ето някои характерни симптоми:

– постоянна умора, хронична депресия

– панически атаки, кошмари, преследвани от неоснователни страхове

– каквото и да правите, всичко излиза извън контрол

– пасивност, безразличие към всичко

– постоянно чувство на психически дискомфорт

– психоза, повишена възбудимост

– чести заболявания и странни болки

– лош късмет в личния живот, кавги с близки и близки, развод, самота, безплодие

Можем ли да избягаме от проклятието?

Самата клетва се изразява в най-силния гняв и отчаяние, които един човек може да изпита към друг, причинил му зло или друга несправедливост. И да, не можем да избягаме от проклятието. С него Вселената възстановява равновесието и справедливостта. Единственото, което можем да направим, е да се покаем и да се опитаме да поправим извършеното зло.

Само така негативната програма може да бъде спряна.

1958

Similar Posts