Астрология

Коя зодия ще ВЪЗКРЪСНЕ ОТ ПЕПЕЛТА през 2024 година

Коя зодия ще ВЪЗКРЪСНЕ ОТ ПЕПЕЛТА през 2024 година

Хората, родени под зодия Стрелец, имат всички шансове през 2024 г. да преобърнат живота си на 180 градуса и да възкръснат от пепелта.

Според астролозите, тези хора ще успеят да съберат сили и да докажат на себе си и на света, че струват нещо. Стрелците ще изненадат всички, които не са вярвали в тях. В живота им ще се появи ярка светлина – нова енергия, която ще даде сила и вдъхновение. Новият живот ще бъде коренно различен от стария.

 

Щастливите моменти от съдбата за Стрелеца през 2024 година

Къде ще имате най-голям късмет през 2024 г.? На какво да заложите, в каква посока е най-добре да се развивате, да влагате усилия и средства?

 

Това ще покаже транзита на Юпитер, който преминава през определена област от живота на човек веднъж на всеки 12 години. Така че хванете своята птица на щастието!

В Стрелец Юпитер през 2024 г. преминава през 6-ти дом на здравето и наемната работа и 7-ми дом на партньорството.

От януари до юни 2024 Юпитер ще ви донесе добро здраве, жизненост и активност. Началото на годината е прекрасно време да започнете здравословен начин на живот, да се отървете от лошите навици, да се храните балансирано, да спортувате и да практикувате медитация.

Транзитът на Юпитер насърчава възстановяването, подобряването на благосъстоянието и ефективността на лечението. Ефектът ще бъде постигнат чрез релаксация, заедно със здравни процедури у дома или в санаториум.

Също така, транзитът на Юпитер през 6-ти дом допринася за благоприятни промени в работата – възможно е повишение, може да бъдете назначен на интересна перспективна позиция, добро отношение от началството.

 

Любов и добри отношения с брачния партньор

От юни до края на 2024 година Юпитер ще ви дарява с любов и добри отношения с брачния партньор. Възможни са съвместни дейности, почивка само за двама, радостни и жизнени събития в семейството. Вашата сродна душа може да получи високо назначение и в същото време материални облаги, които ще донесат просперитет на семейството ви. Също така транзитът на Юпитер обещава изгодни договори, ползотворна работа с бизнес клиенти, клиенти и клиенти. Възможни са договори с чуждестранни фирми и държавни агенции.

.

Друг щастлив транзит за Стрелец през 2024 г. е преминаването на Северния възел през вашия 5-ти дом на деца, любовни връзки, творчество и забавления.

За Стрелците 2024 г. ще бъде наистина ярка и незабравима. Благоприятният северен възел преминава през вашия 5-ти дом и ще донесе отлични отношения с децата, техните успехи и постижения. Много Стрелци ще станат родители или ще получат новина за дългоочаквана бременност. Този транзит е благоприятен за ин витро процедури и осиновяване на деца.

Северният възел ще ви даде шанс да срещнете своята истинска любов

Взаимните романтични чувства ще ви донесат много радост и ще допринесат за създаването на семейство. Бъдете активни, възползвайте се от този шанс, който съдбата дава, и личният ви живот ще блести с ярки цветове.

2024 е добра за креативни хора, спортисти, хора, чиято професия е свързана с развлекателни събития. Ще ви донесе слава, успех, пари. През 2024 г. Стрелците ще се забавляват много, ще научават нови неща, ще участват в различни празници и забавни събития.

 

Транзитът на Венера е свързан с положителни събития

През януари 2024 Венера ще ви донесе страхотно настроение, любов, пари.

През юли 2024 транзитът на Венера ще улесни ваканционните пътувания в чужбина, до далечни страни. Можете не само да си починете добре, но и да започнете ваканционен роман и да се увлечете от нови романтични връзки.

През август 2024 Венера ще допринесе за успех в кариерата, активност в професионалните дейности, увеличаване на приходите или еднократно увеличение на паричните средства, доходи.

Ноември 2024 ще бъде печеливш, тъй като Венера преминава през вашия 2-ри дом на финансите и приходите.

Като цяло Стрелците ги очаква щастлива 2024 година! Изпълнена с любовни приключения, интересни пътешествия, нови атрактивни запознанства и срещи.

 

Но, разбира се, ще има и неблагоприятни моменти.

 

Зловредният южен възел преминава през вашия 11-ти дом на приятели и покровители през цялата година.

Това предвещава проблеми в общуването с приятели, възможни са интриги и неприятности от страна на приятели. Може да се случи да се разделите с приятели поради конфликт или поради житейски обстоятелства; приятелите могат да причинят проблеми – не поради злонамерени намерения, а случайно. Не разчитайте на покровители – може да възникнат обстоятелства, които ще попречат на контактите ви, така че разчитайте само на собствените си сили. Препоръчително е да осъществявате плановете си сами.

 

Друга неприятна страна на 2024 г. е транзитът на Сатурн през 4-ти дом на дома, родителите, родината и собствеността.

2024 г. е неблагоприятна година за сделки, свързани с покупко-продажба на земя и жилища

Възможни са проблеми и трудности в общуването с родители и членове на семейството, както и техните заболявания и други проблеми, които ще трябва да разрешите. Възможно е да има проблеми в самото жилище, което ще изисква спешен ремонт. Не трябва да започвате да строите къща през 2024 г.

 

Друг неблагоприятен транзит за Стрелец е транзитът на Черната Луна през 10 дом на кариерата и работата и 11 дом на приятели и покровители.

От януари до юли 2024 Черната луна ще преминава през вашия 10-ти дом на кариера и работа. По това време не трябва да започвате мащабни проекти, да се надявате на повишение или специални успехи в работата и бизнеса. Тайните врагове могат да ви пречат, в екипа са възможни кавги, конфликти, клюки и негативно отношение.

Но още през юли 2024 Черната луна напуска 10-ти дом и се заменя през август с благоприятен транзит на Венера, който може да възстанови добрите отношения и да има благоприятен ефект върху тази област от живота.

Но, познавайки силните и слабите страни на вашия хороскоп за 2024 г., вие ще можете адекватно да реализирате плановете си и да осъществите плановете си.

Успех, щастие и всичко най-хубаво през 2024 година, прекрасни Стрелци!

19161

Similar Posts