Астрология

Кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия: 04 октомври 2021 г.

кратък съвет от астролога за всяка зодия-4 октомври 2021

Най-важното, което трябва да ви води на 04 октомври, понеделник – съветите на астролога Ина за всяка зодия, събрани в две изречения. Не пропускайте шанса си да обърнете късмета във ваша полза.

ОВЕН

Бъдете любопитни и не пропускайте шанса си да успеете. Новините, които научавате днес, ще ви позволят да вземете неочаквано решение и да постигнете това, което преди ви е било трудно и невъзможно да направите.

 

ТЕЛЕЦ

Не оставайте в сянка – общувайте повече с другите и се опитайте да изпълните това, което сте планирали. Не се страхувайте от рискови действия – днес те ще ви донесат не само радост, но и практически ползи.

 

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от скандали – днес може да ви обвинят в това, което не сте направили. Не бързайте със заключенията – вероятно причината не е на повърхността и все още трябва да я разберете.

 

РАК

Пазете се от грешки, особено сутринта – те могат да ви накарат да се забърквате с тях дълго време. Не вземайте решения и се опитвайте да продължите обичайните си ангажименти.

 

ЛЪВ

Запазете и съхранете емоциите си за себе си – това ще ви помогне да се справите с неприятностите и да разрешите проблемите си сами и най-вече успешно.

 

ДЕВА

Спортувайте и бъдете по -често на открито. Днес СПА процедурите, масажите на тялото и плуването, релаксиращите билкови бани ще ви донесат прекрасно настроение.

 

ВЕЗНИ

Позволете си повече удоволствие и смело се потопете в романтична вълна – чувствата ви няма да ви заблудят.

 

СКОРПИОН

Обмислете действията си и не бързайте. Денят е добър за преразглеждане на плановете, но не и за активиране на важни дела.

 

СТРЕЛЕЦ

Периодът е подходящ за релаксация, забавление или рутинна, нетворческа работа – именно тя ще ви помогне да се разтоварите малко и да коригирате бъдещите си планове.

 

КОЗИРОГ

Не се поддавайте на изкушенията – те могат силно да ви разстроят и да ви поведат по грешният път.

 

ВОДОЛЕЙ

Покажете силна воля и се опитайте да обърнете повече внимание на близките си – за това те ще ви бъдат благодарни и ще ви помогнат да изградите отношения с тези, които са ви скъпи.

 

РИБИ

Бъдете любезни и се опитайте да бъдете спокойни, без значение какви пречки ви изскачат. Не се захващайте с нещо, които не ви вдъхват доверие.

450

Similar Posts