Астрология

Кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия: 05 октомври 2021 г.

кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия- 05 октомври 2021 г.

ОВЕН

Доверете се на интуицията си, не се страхувайте да променяте предварителните си плановете и да вземате нестандартни решения.

 

ТЕЛЕЦ

Може би е по-добре да спрете и да мечтаете насаме, дайте си време да помислите. В тази насока, бъдете активни и упорити.

 

БЛИЗНАЦИ

Не се колебайте да посъветвате приятелите си как да се държат в трудна ситуация – вашият опит може да им бъде полезен. Време е да помислите за бъдещето или да преосмислите житейските си приоритети.

 

РАК

Ако бъдете помолени за съвет, не се страхувайте да го дадете или да се намесвате в чужди дела и трудни ситуации, в името да помогнете.

 

ЛЪВ

Не позволявайте на негативните мисли да минат през съзнанието ви. Бъдете откровени с околните, дори и на някой да не му се хареса това.

 

ДЕВА

За да се справите с трудностите, бъдете търпеливи и не се страхувайте да се промените – всичко ще зависи от вашата готовност за събития и промени в животът ви.

 

ВЕЗНИ

Помагайте на другите, но се опитайте да не действате във ваша вреда – това ще ви помогне да се справите с трудностите.

 

СКОРПИОН

Не се отказвайте от нещо ново, което ще подчертае вашия чар и чувство за стил.

 

СТРЕЛЕЦ

Не се страхувайте да започнете отначало – новото ще ви донесе положително преживяване, при условие, че сте искрени със себе си и признаете грешките си.

 

КОЗИРОГ

Погрижете се за себе си и се пазете от прибързани заключения – вероятно сте сбъркали или силно преувеличавате трудностите.

 

ВОДОЛЕЙ

Погрижете се за здравето си и се опитайте да си починете добре. Посетете тези, които не сте виждали отдавна.

 

РИБИ

Пазете се от скандали и не се намесвайте в конфликтите на други хора – така е възможно да развалите настроението си за дълго време.

305

Similar Posts