Астрология

Кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия: 06 октомври 2021

кратък съвет от астролога Ина за всяка зодия- 06 октомври 2021

ОВЕН

Отдайте се на физическа активност или нещо, което изисква вашето внимание: само не бъдете напористи в личен план, защото това може да предизвика недоразумения.

 

ТЕЛЕЦ

Опитайте се да бъдете креативни или да овладеете нещо ново, което преди това сте отлагали за неопределено време.

 

БЛИЗНАЦИ

Обърнете повече внимание на вашата индивидуалност. Ще останете очаровани колко невероятни и творчески качества носите в себе си.

 

РАК

Опитайте се да се възползвате от възможността да се обадите или да пишете на тези хора, които ви интересува. Така взаимно ще се заредите с положителна енергия.

 

ЛЪВ

Не отказвайте да се срещате с приятели или да общувате с тези, които не сте виждали отдавна. Приятелската комуникация е винаги приятна и зареждаща.

 

ДЕВА

Позволете си да се отпуснете и да мечтаете. Така съвсем неочаквано ще измислите неочаквано решение на проблем, който ви мъчи от дълго време. Опитайте се да направите това възможно най-скоро.

 

ВЕЗНИ

Покажете лидерски качества и не се страхувайте да поемате няколко неща едновременно – енергията блика от вас.

 

СКОРПИОН

Инвестирайте време в четене и работа, но насаме. Не се задълбочавате твърде дълбоко.

 

СТРЕЛЕЦ

Отложете решаването на неприятни въпроси за след няколко дни: настоящото време вложете в творчество или за завършване на започната дейност.

 

КОЗИРОГ

Съветите отвън могат да внесат объркване и несигурност в плановете ви, затова е по-добре да не слушате никого и да правите това, което смятате за правилно.

 

ВОДОЛЕЙ

Не се колебайте да потърсите съвет от по-опитен експерт или доверен приятел, ако решението засяга личния ви живот и отношенията с любим човек.

 

РИБИ

Бъдете търпеливи – решението на важен за вас проблем може да се проточи за неопределен период от време. Внимавайте

429

Similar Posts