Астрология

Лъжат, та се късат: Хитрите трикове на всяка зодия

Хитрите трикове на всяка зодия

Астрологията е магически свят, в който звездите, планетите и знаците на Зодиака си взаимодействат, за да предскажат бъдещето и да разкрият природата на всеки от нас. Но понякога тази универсална хармония е само маскарад и зодиите са способни да подвеждат? Астролозите ни разкриват какви хитри трикове използват представителите на различните знаци.

 

Как лъжат различните зодии – основните трикове, които използват

Овен

Овенът е известен със своята проява на страст и енергия. Но неговият номер е, че може да използва яростта и гнева си, за да спечели в ситуация. Не е изненадващо, че Овенът е в състояние да създаде атмосфера на огнена страст около себе си, дори ако всъщност изпитва съвсем различни чувства.

 

Телец

Телецът, както никой друг, разбира стойността на материалното богатство. Въпреки това, той лесно може да ви убеди в своето хладнокръвие и безразличие към парите, докато вътрешно може да бъде истински материалист. Затова бъдете внимателни.

 

Близнаци

Близнаците имат уникална способност да се адаптират към различни ситуации. Техният номер е, че те могат да приемат различни личности при различни обстоятелства, което ви кара да се чудите кои са всъщност.

 

Рак

Ракът е известен като чувствителен и емоционален. Той може да използва емоциите си, за да повлияе на вашите решения, дори ако те са изкуствено пресилени. Представителите на знака са идеални манипулатори, така че трябва да сте нащрек с тях.

 

Лъв

Лъвовете обичат да са център на внимание. Номерът им е, че могат да създадат илюзията, че не се нуждаят от вашата похвала, но в същото време винаги се стремят към лаврова слава.

 

Дева

Девата винаги се стреми към съвършенство и ред. Тя може без усилие да се маскира в различни образи, за да отговаря на вашите очаквания и дори да създаде много силна илюзия за това. Но никой никога няма да разбере какви Девите в действителност.

 

Везни

Везните могат да видят и двете страни на всяка ситуация. Техният трик е, че могат да създадат илюзията за справедливост и обективност, дори и да клонят към определена страна в спора.

 

Скорпион

Скорпионите са известни със своята мистерия и страст. Те могат да използват интуицията си, за да ви четат като отворена книга, но въпреки това остават загадъчни и непредвидими.

 

Стрелец

Стрелците винаги търсят приключения и нови хоризонти. Номерът им е, че могат да създадат илюзията за постоянна свобода и независимост, дори и да са подложени на рутина и ограничения.

 

Козирог

Козирозите са известни със своята решителност и стремеж към успех. Те могат да скрият истинската си амбиция зад маската на скромност и простота. И винаги е много трудно да се разгадаят истинските им емоции.

 

Водолей

Водолеите търсят промяна и иновации. Техният трик е в това, че могат да създадат илюзията за революционни идеи и стремежи, дори и да останат в рамките на ежедневието. Те знаят как да завъртят човек на малкия си пръст – в това са ненадминати.

 

Риби

Рибите са известни със способността си да разбират и усещат емоциите на другите. Техният номер е, че могат да използват своята емпатия, за да отговарят на вашите настроения и очаквания, дори и да не ги споделят искрено.

615

Similar Posts