Стайлинг Стил

Лош грим: Какво най-вече отблъсква мъжете

Какъв грим отблъсква мъжете

Гримът е невероятно изкуство, което помага да се подчертае естествената красота на една жена. Но си струва да запомните, че понякога мъжете могат да реагират негативно на определени видове грим. Факт е, че нежният пол обича да експериментира и понякога техните интерпретации на грим се оказват неуспешни.

Какъв вид грим отблъсква мъжете – лоши варианти

 

Дебел слой база и много фон дьо тен върху лицето

Използването на твърде дебел слой основа и фон дьо тен създава впечатление за маска на лицето. Мъжете обикновено предпочитат естествената визия, така че е по-добре да изберете леко покритие, което ще позволи на кожата да диша и да изглежда свежа.

Освен това, сега има специални кремове за грим, които стоят много по-леко на лицето и кожата изглежда естествена.

 

Твърде ярко червило

Яркото червило може да е привлекателно за жените, но отблъсква мъжете. Те предпочитат по-неутрални нюанси, които изглеждат естествено и не привличат много внимание.

 

Прекалено контурирани бузи

Настоящата тенденция може да е интересна за жените, но мъжете често не оценяват много контурирането на лицето. Те предпочитат по-мек, по-естествен вид, без очевидни линии или сенки.

 

Вежди, които са твърде ярки

Кокетните и естествени вежди са това, което обикновено привлича силния пол. Твърде тежките и дебели вежди могат да създадат впечатление за строгост и да отблъснат мъжкото внимание. По-добре е да изберете по-естествена форма и светла линия на веждите.

 

Твърде много блясък

Твърде много блясък върху очите, устните или скулите в очите на мъжете може да изглежда твърде провокативно и непривлекателно. Господата предпочитат по-матов вид, който подчертава естествената красота.

 

Гримът е индивидуален избор на всяка жена и тя има право на собствен стил. Все пак, ако искате да привлечете вниманието на мъжете, трябва да вземете предвид тяхното мнение. Изберете по-естествени и умерени опции за грим, за да изглеждате естествени и привлекателни за мъжете. Но най-важното е да се чувствате комфортно и уверено.

162

Similar Posts