Астрология

ЛУД КЪСМЕТ за 3 зодии през седмицата 20 – 26 ноември 2023

ЛУД КЪСМЕТ за 3 зодии през седмицата 20 - 26 ноември 2023

Кои зодии ще имат най-голям късмет в любовта от 20 до 26 ноември 2023?

 

Овен

Овните ще могат да разберат от собствен опит, че служебният роман не винаги пречи на продуктивната работа – напротив, понякога може да й помогне. Особено, ако хора, които имат романтични чувства един към друг, работят по един и същ проект и са сериозно запалени по него. В този случай те ще могат да съчетаят бизнеса с удоволствието – нежни чувства с успех в работата.

 

Телец

Крайно време е Телците да се откажат от присъщия си мързел и да направят решителна крачка в отношенията си с любимия човек – например, да му се обадят или да му пишат, да признаят – най-накрая – в чувствата си. Най-вероятно той отдавна чака такова обяснение, но не знае по какъв начин да се обърне към представителите на знака. Улеснете го, скъпи Телци!

 

Риби

Тази седмица Рибите да се отърват от предразсъдъците, които им пречат да общуват с любимия човек в мрежата – дистанционните връзки могат да се превърнат във временна алтернатива на истинските, особено ако разстоянието може да бъде скъсено много скоро. Подобна комуникация има и своето предимство – много по-трудно е да се карате с човек в чат.

2964

Similar Posts