Астрология

Лунен ден 04 октомври 2021: Съвети за здраве, късмет и любов

лунен ден 04 октомври 2021

Започва нова седмица, така че днес трябва да сме изключително събрани. Още по-важно е да излъчваме позитивно отношение към света. Нека започнем деня така, че да се радваме на късмет и просперитет.

 

Фаза на луната

Започва 28 лунен ден. Наближава краят на лунния месец, така че енергията на нощното светило е възможно най-спокойна. Днес Луната е в знака на Дева, така че този понеделник ще бъде много хармоничен и благоприятен ден. Опитайте се да отделите повече време на бизнеса си.

Магнитни бури 4 октомври

Не се очакват магнитни бури. Слънцето беше изключително спокойно през последните няколко дни.

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен любовен хороскоп 4-10 октомври 2021
Седмичен хороскоп 4-10 октомври 2021
Седмичен финансов хороскоп 4-10 октомври 2021

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за октомври 2021

Какво ще донесе късмет днес, 4 октомври 2021, понеделник

Романтика

Срещи

Комуникация

Умения за слушане

Желание да се срещнем сродната си душа

Скъпи покупки

Какво ще изплаши успеха на 4 октомври 2021, понеделник

Ексцесии

Грубост

Песимизъм

Съмнение

Домакински задължения според Лунния календар – 28 лунен ден

Това е денят, в който трябва да се стремите към ред във всичко. Девата не обича хаоса, затова се опитайте да поддържате работното си място и дома си чисти. Астролозите отбелязват, че днес е идеалният ден да се отървете от ненужните неща. И също така е подходящ момент за пресаждане на стайни растения.

Какво да облека този понеделник, 4 октомври 2021

От дрехите днес е по-добре да се даде предпочитание на нещо семпло. Не е нужно да създавате визия, на което всички ще обърнат внимание: това ще ви попречи да се съсредоточите върху работата и бизнеса.

Днес астролозите съветват да се избират бижута, включващи камъни -талисмани: хризопраз, флуорит, кунзит, обсидиан. Подходящи са и тези от мелхиор и керамика.

 

Любов и комуникация през 28-ия лунен ден

Това е идеалният ден за романтика и запознанства и прекарване на време с вашата половинка. Опитайте се да следвате магическите закони на любовта, за да се радвате на добри резултати. Като цяло денят е много успешен както за поверителност, така и за активна комуникация. Днес има голям шанс да срещнете и сродната си душа.

Поради факта, че Луната е в Дева, много от нас ще бъдат по-чувствителни към състоянието на хората. Ще е по-лесно да възприемаме промените в настроението на някой друг. Бъдете дипломатични и избягвайте открита конфронтация. Старайте се да излъчвате доброта, да слушате и разбирате хората около вас.

Финанси и работа на 28 лунен ден – 04 октомври 2021

Най-голям  успех в това отношение очаква тези, които са надарени с изключителна интелигентност. Такива хора ще могат да вземат правилното решение в точното време, да решат труден проблем, без много усилия. Днес е идеалният ден за извършване на планирани скъпи покупки.

Учтивостта и съпричастието са важни качества за тези, които искат да успеят в бизнеса и работата. Чрез нежност и толерантност ще можете да спечелите правилните хора и да ги привлечете да работите заедно.

Лунно настроение и здраве

Астролозите съветват да сме тактични, деликатни и учтиви в отношенията с всички, особено с хора с чувствителна и деликатна природа, които имат крехка и уязвима психика.

Стремете се към баланс и хармония днес. Опитайте се да не показвате лошото си настроение пред другите. Не бъдете лекомислени и не забравяйте обещанията си. Често им липсва практичност и рационално мислене. 04 октомври 2021 е добър ден за спорт и физически труд.

Законът за привличането ще е от съществено значение този понеделник. Не се страхувайте да мечтаете и вярвайте, че ще успеете.  

98

Similar Posts