Астрология

Лунен ден 06 октомври 2021: Съвети за здраве, късмет и любов на 30-ти лунен ден

лунен ден 06 октомври 2021-30-ти лунен ден

Астролозите определят 6 октомври 2021 като  един от най-положителните през целия месец. Днес е краят на ретроградния Плутон. Планетата започва да се движи в посока напред, така че денят ще бъде изпълнен с положителна енергия и всички нас ще ни завладее усещането, че предстои нещо добро.

Фаза на луната

Днес е 30 лунен ден. Това означава, че ще трябва да преживеем Новолунието, което ще се протече под егидата на Везни. Това е много благоприятна комбинация, така че денят обещава да бъде два пъти по-светъл и позитивен.

Магнитни бури 6 октомври 2021

Днес не се очакват магнитни бури. Метеочувствителните хора могат да бъдат спокойни.

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен любовен хороскоп 4-10 октомври 2021
Седмичен хороскоп 4-10 октомври 2021
Седмичен финансов хороскоп 4-10 октомври 2021

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за октомври 2021

Какво ще донесе късмет днес, 6 октомври 2021, сряда?

Добротата

Отзивчивостта

Активното общуване

Запознанствата

Пазаруването

Какво може да отвърне от нас успеха днес, 6 октомври 2021, сряда?

Негодуванието

Недоверието

Рязката промяна на плановете

лунен ден 06 октомври 2021-30-ти лунен ден

Домакински задължения според Лунния календар – 30 лунен ден

Според астролозите днешният ден ще бъде много успешен за тези, които имат възможност да останат у дома.

Огромно количество благоприятна енергия ще се натрупа между родните стени. Това означава, че днес е препоръчително да работите от вкъщи, да каните приятели и познати на гости. Също така ще бъде полезно да подредите вещите си, да пренаредите мебели и декорации, да пазарувате нови неща за дома.

Какво да облека тази сряда?

На това Новолуние можете да носите дрехи от всякакъв стил, стил, цвят. Основното е, да ви харесва. Най-полезни днес ще са магическите свойства на платината. Бижутата от платина ще окажат особено благоприятен ефект върху вашата енергия, настроение, късмет и привлекателност.

От камъните -талисмани астролозите съветват да се даде предпочитание на минерали, които съдържат поне част от елемента Въздух – хризопраз, цитрин, розов кварц, изумруд, топаз и малахит.

лунен ден 06 октомври 2021-30-ти лунен ден

Настроение и здраве на 30-ти лунен ден

На това Новолуние Луната ще направи повечето от нас спокойни и емоционално стабилни. Много хора ще станат по-обрани. Реакцията им към случващото се около тях ще бъде предсказуема и разбираема. Ако започнат да ви провокират към негативни емоции, просто се отдалечете. Така ще е най-добре.

Астролозите препоръчват днес всеки да работи върху себе си, да успокои нервите си, да се отърве от ревността и от негодуванието. Ако денят предвещава много трудни неща и изисква максимален резултат, постарайте се да свършите добре това, което изисква от вас. Работете колкото е необходимо днес.

Любов и комуникация – 6 октомври 2021, сряда

Днес хората няма да  са склонни да говорят празни приказки. Повечето ще спазват обещанията си. Това е времето на отговорност за поетите задължения. В любовта и приятелството можете и дори трябва да покажете открито чувствата си. Говорете смело за това, което се случва в душата ви.

6 октомври е идеалният ден за нови познанства, романтика, любов. И Луната, и Плутон ще се опитат да гарантират, че хората, с които говорите, бързо ще спечелят доверие във вас. Почти всеки днес ще бъде готов да се срещне с някого, да поддържа разговор и да подаде ръка за помощ.

лунен ден 06 октомври 2021-30-ти лунен ден

Пари и работа по лунния календар – 6 октомври 2021, сряда

Каквото и да се случи, много от нас ще останат събрани, съсредоточени и способни да мислят рационално дори в най-екстремните ситуации. Това означава, че днес трудностите няма да ни притесняват. Можете да поемете най-трудните задачи. Те ще ни донесат авторитет, слава, пари и удовлетворение.

6 октомври е добър ден за търговия, непланирани и важни покупки и сключване на сделки. При всичко това Луната ще бъде на наша страна.

Големи печалби и бързо изпълнение на планираните задачи очакват тези, които общуват повече по телефона и в социалните мрежи.

Опитайте се да не останете безразлични към мъката на другите днес. Помагайте на другите в трудни ситуации, дори ако вашите действия донякъде противоречат на собствените ви интереси и планове.

Днес най -голям късмет ще имат хората с голямо сърце, които са готови на всичко в името на тези, които обичат.

 

223

Similar Posts