Любов и връзки

Любов от минал живот: 11 знака, че сте си по-близки, отколкото си мислите

Любов от минал живот

Срещали ли сте човек и усещали ли сте още в първия миг, че сякаш се познавате отдавна? Ако изпитвате силно и непознато досега привличане към този него, може би сте си по-близки, отколкото предполагате. Срещата с любов от минал живот е взривяваща и не може да бъде сравнена с нищо друго. Нека видим признаците, които разкриват мистерията.

 

Нямате контрол над емоциите си, когато се срещнете

Мигновената връзка, която усещате, когато срещнете някого, е един от най-категоричните знаци. Въпреки че не можете да го обясните, вие сте привлечени от този човек. Напълно необяснимо и на всички нива – физическо, психологическо и духовно.

Не можете да го проумеете с разума си, но срещата ви е изпълнена с невероятно мощен заряд, който е способен напълно да промени живота ви.

При тази психологическа връзка между вас емоциите и комуникацията се движат напред-назад с лекота. Това е преживяване, което никога досега не сте изпитвали досега. И не можете да го контролирате, въпреки че искате!

 

Можете да предвидите ходовете на любимия човек

Тъй като познавате човека в минал живот, ще откриете, че вече сте запознати с неговите мисли, навици и жестове. Може в началото да не сте наясно с това, но изведнъж осъзнавате, че знаете какво ще каже или направи той.

Също така и автоматично усещате как се чувства другият човек, дори когато не сте заедно физически. Всичко това показва, че душите ви вече се познават.

 

Усещате връзка в разстоянието и времето

 

Хората обикновено започват да усещат напрежение в отношенията си, когато са далеч от партньора си за продължителни периоди от време.

Но когато срещнете някого, когото сте обичали в минал живот, това не е така. Без значение къде се намирате в момента по света, усещате, че той е до вас.

 

Чувствате се като у дома си, когато сте заедно

Усещането за спокойствие и комфорт ви изпълва, когато сте срещнали любим човек от минал живот. Не е нужно да живеете с този човек, за да имате такова чувство, но когато сте заедно, винаги се чувствате спокойни.

Вашият любим човек приема вашите навици и малки странности като нещо напълно естествено, а това ви кара да се чувствате комфортно. Тази любов е безусловна и е ви топли, където и да сте.

 

Имате спомени заедно

Някои хора си спомнят събитията от миналия си живот. Когато две души, обичали се в минал живот се намерят, те могат да споделят спомените си. Например, живот на едно и също място, пресичане на пътища или съвместна работа.

Не всеки може ясно да си спомни събития от минал живот. Но смътното чувство остава.

Вие просто интуитивно знаете и помните тези неща  и спомените се пренасят във всички животи, които сте споделили с този човек.

 

Несъзнателни спомени

Несъзнателните спомени са спомени от миналия ви живот, които се разкриват по фини начини. Това може да е конкретна неприязън към нещо в настоящия ви живот, което няма никаква основа. Тази реакция идва от минал живот. Ако вие и вашият партньор изпитвате едно и също необяснимо отвращение, това е знак, че сте споделили момент от минал живот.

 

Необясними реакции към непознати

Друг знак, че вие ​​и вашият партньор се познавате от минал живот, е ако изпитвате едно и също мигновено чувство към един и същ човек. Когато и двамата срещнете човек и изпитвате силна симпатия или антипатия към него, това означава, че и двамата сте имали същото преживяване с този човек в предишен живот.

 

Емоционални сигнали

Пълната загуба на паметта за минал живот е напълно нормална за повечето хора. Въпреки това, вашите емоции от други животи си остават на дълбоко подсъзнателно ниво. Ако споделяте същите чувства с партньора си относно някакво събитие, най-вероятно това е емоционален отговор на спомен, който не можете да си спомните.

Нямате проблем да споделите всичко с любимия човек

При любовта, която не е базирана на чувства от минал живот, опознаването отнема време. Това обикновено се случва постепенно и естествено. Но при взривяващата среща всичко е различно. Вие сякаш се познавате, знаете много един за друг, без дори да сте обменяли достатъчно информация. Просто го знаете.

Вашите мисли, истории, емоции и всичко останало изтичат от вас като водопад.

 

Не забелязвате как времето лети

 

Когато се наслаждаваме на даден момент, казват, че времето лети. Това е нищо в сравнение с това да бъдеш с любимия, когото познаваш още преди душата ти да влезе в това тяло. Тогава времето сякаш не съществува. Настъпва пълно безвремие. Понякога часовете летят, друг път се забавят. Може да са изминали само няколко дни, а вие да ги възприемете като години.

Когато сте заедно, напълно забравяте за времето. Толкова е лесно да си говорите, че почти изключвате реалността.

 

Емоциите ви пламват, когато го срещнете

Когато за първи път срещнете любим човек от минал живот, емоциите ви се развихрят. Смесица от вълнение и спокойствие ви владее през цялото време, особено по време на първата ви среща.

Любовта идва бързо и силно и променя живота ви напълно. Вашите емоции ще бъдат интензивни и дълбоки.

Усещате, че можете да бъдете искрени, да отворите душата си напълно, без да се страхувате да бъдете съдени. Никога преди не сте се чувствали по този начин.

И никога няма да искате да пуснете този партньор от живота си.

 

Имате дълбока духовна връзка

Основният компонент при „нормалните“ запознанства е физическата връзка. Въпреки това, когато душата ви срещне друга душа, която е позната от миналото, процесът е много по-задълбочен. Физическото привличане е много силно, но не е само то. Духовната връзка е в пъти по-силна от него.

Откривате, че споделяте едни и същи възгледи умствено, духовно и емоционално. Независимо дали двамата говорите с часове или не, вие се разбирате напълно на всяко ниво.

 

Той ви помага да станете по-добри

Сродната ви душа ви помага да израствате. Осъзнавате, че се чувствате прилив на енергия, какъвто никога досега не сте имали. Искате да сте съвършени. За него.  Всички празни пространства се изпълват със светлина, забелязвате, че ставате психически по-устойчиви и цели.

Любовта от миналия живот те кара да се чувстваш повече себе си

Този човек ще ви помогне да разберете себе си, ще ви накара да се почувствате истински живи. Времето ви с него ще излекува всичките ви душевни рани.

Всяка душа е на свое собствено пътуване, но има някои, които се преплитат във всеки живот.

 

Докато учим своите уроци, ще срещаме други души от минали животи, които да ни помогнат по трънливия път.

Срещата с любов от минал живот е прекрасно и силно събитие в живота и случи ли се, изживейте го докрай!

 

45162

Similar Posts