Психология

Методът на ШИЧКО за ПИСАНЕ С ЛЯВАТА РЪКА ПРЕДИ СЪН или как да постигнете ВСИЧКО, за което МЕЧТАЕТЕ

Методът на Шичко за писане с лявата ръка преди сън

Представяме ви уникалният метод на Т. А. Шичко – учен, психофизиолог, кандидат на медицинските науки, ученик на великия Павлов, който ще ни помогне да изпълним желание, да премахнем ненужните програми от мозъка и да променим условните рефлекси. Шичко дълги години изучава условните рефлекси и открива, че в обществото има социално-психологическо програмиране.

 

Той доказва, че всички навици, както лоши, така и добри, са заложени в подсъзнанието на хората. Ученият е разработил специален авторски метод за освобождаване на човек от вредни условни рефлекси.

Тоест, имаме научна технология за изпълнение на желания.

 

Научен метод за изпълнение на желания

Всяка мисъл, написана преди лягане, с лявата ръка /за десняци, ако сте левичар – дясната/ отива в подсъзнанието, усилвайки се сто пъти. И се случва чудотворно препрограмиране на съзнанието, „измиване“ на грешни програми от мозъка и замяната им с нови – правилни.

 

Факт е, че нашите полукълба са свързани с ръцете ни на кръст – лявото с дясната ръка, а дясното с лявата ръка.

Ако пишем с дясната ръка, тогава информацията отива в лявото полукълбо, което, както знаете, отговаря за нашето рационално, аналитично мислене, за здравия разум и всичко, което се възприема на логическо ниво.

Ако вземем писалката в лявата си ръка, тогава цялата записана информация попада в дясното полукълбо, което отговаря за нашето артистично, въображаемо мислене, креативност и въображение.

 

Да, в действителност ни е трудно да видим всяко листо на едно дърво, но във въображението си, в сънищата си сме напълно способни да разгледаме и листата, че дори и жилките по тях.

Тук, в тези представи, съхранени в паметта ни, трябва да черпим ресурси, за да възстановим зрителните функции.

 

В дясното полукълбо, са скрити тези слоеве от неизползвани резерви на мозъка, които, както знаете, се използват от нас само с 6-7%.

 

Усърдно записвайки нашите формули /утвърждения/ с лявата си ръка, ние се концентрираме максимално и постигаме печеливш удар в целта.

И така вечер след вечер, постигаме задължителното им фиксиране на съзнателно и подсъзнателно ниво.

А това води до незаменимото осъществяване на желаното в реалността и ще промени както самите нас, така и самия ни живот.

 

Обърнете внимание – „вечер след вечер“, а не „ден след ден“. Защо?

Дневникът и настройките с лявата ръка трябва да се пишат строго преди лягане и след това не трябва да се разсейвате от нищо – нито от телевизия, нито от книга, нито от разговори, нито дори от интимни отношения.

Важно е записаната от дясната и лявата ръка информация да постъпва последна в мозъка за деня. Тогава той ще го възприеме като най-важното и ще го обработва на първо място.

 

Метод за умствено препрограмиране на самосъзнанието

Методът на Шичко се нарича метод за умствено препрограмиране на самосъзнанието.

И най-добрият начин за постигане на тази цел е работата с дневник. Първи месец – пишете всяка вечер, втори месец – през вечер, трети – два пъти седмично, четвърти – веднъж седмично, пети – веднъж на две седмици и шестият – веднъж месечно.

Този шестмесечен период е достатъчен, като правило, за разрушаване на старите нагласи и за възприемане на нови, положителни и осъзнати убеждения, а оттам и за постигане на цели и мечти.

 

Как да пишем вечер с лявата ръка по метода на Шичко?

Писането с лявата ръка трябва да бъде колкото е възможно по-красиво и четливо. В началото ще срещате затруднения – лявата ръка не е свикнала да пише. Търпение!  Само след няколко дни всичко ще се промени. Ще ви бъде много по-лесно и освен това ще видите, че започвате да използвате лявата си ръка много по-добре в ежедневието.

Какво да пишем?

Утвърждения, които рисуват бъдещия ви щастлив живот, такъв, какъвто го виждате в най-смелите си мечти!

Винаги започвайте с Аз съм – името. И след това продължавате с други изречения. Те трябва да бъдат кратки, ясни и точни. Препоръчва се да са не повече от 6-7 на брой. Не използвайте частицата „не“, пишете само в положителна форма.

Не използвайте съкращения, нито умалителни имена!

Пишете така, сякаш това, за което мечтаете вече се е сбъднало.

Всеки път пишете утвържденията по памет. Не бива да ги преписвате!

 

Кога настъпват първите промени?

За всеки е различно, но най-често се случва от две седмици до месец. Програмите, които задавате на мозъка си започват да работят и първите резултати стават видими.

 

И накрая, припомняме най-важното правило – писането с лявата ръка се извършва вечер, непосредствено преди лягане. Това трябва да са последните мисли за деня.

Не се разсейвайте от нищо. Напишете утвържденията и си легнете.

 

Животът ви гарантирано ще се промени! Ще постигнете всичко, за което мечтаете!

624

Similar Posts