Астрология

Минават през трупове: Най-вредните и упорити жени според знака на Зодиака

Най-вредните и упорити жени според зодията

Не всички представителки на нежния пол са приятни и отстъпчиви. Астролозите ще ни кажат кои женски зодии по-често от други се оказват упорити и вредни.

Вредният характер е това, което отблъсква мъжете.  

 

Жена Овен

Ако искате да намерите дама, която ще бъде мъжки агресивна и максимално безкомпромисна, то търсете я сред зодия Овен. Дори когато има връзка с мъж, жената Овен няма да бъде отстъпчива и мила, ако мнението й не се взема на сериозно или интересите й не се вземат под внимание.

 

Представителите на този знак не обичат да се огъват под другите, така че винаги поддържат линията си, правят каквото искат, яростно защитават мнението си. Но те могат да бъдат и много весели и позитивни и ако не ги разбирате и не ги провокирате, можете да сте в пълна хармония с тях. Основното е да не усетят неуважение.

 

Жена Телец

Телецът не е от жените, с които можете да си позволите да се отпуснете. Мъжете до такива дами винаги са в постоянно напрежение, но са готови да им простят всичко заради красотата и харизмата им. Телците не вредят – те просто поставят условия, които мъжете се опитват да изпълнят. Покоряването на Телец е като изкачването на Еверест.

 

Телците са „принцеси“, арогантни жени, които ценят себе си. Обичат щедрите мъже, които знаят как да изненадват, а също така предпочитат спътникът им да отгатва желанията им. Те обичат да правят намеци, които особено дразнят слабите мъже. Но дори и това не е в състояние да обезсърчи желанието на мъжете да угодят на  дамата Телец.

 

Жена Дева

Девите са жени, които не са съгласни на второстепенни роли. Те са свикнали да управляват. Желанието им да контролират мъжа е присъщо на тях от раждането. Много рядко се среща Дева, която да се съгласи да „свири втора цигулка“. Това са независими жени, които се нуждаят от покорен партньор, но не всички мъже са готови за това.

 

Тук можете да добавите и невероятната ревност на Девата, която създава проблеми и трови живота на всички наоколо. Девите са упорити и много силни психически, така че е невъзможно да ги промените. Трябва да се съгласите с тях във всичко, защото те ще спорят по всеки повод и няма да отстъпят и милиметър свободно място на пиедестала на главата на семейството.

 

Жена Стрелец

Жените Стрелец са най-трудното изпитание за всеки мъж, защото настроението им се променя много често. Животът в такъв ритъм не е за всеки. Днес жената Стрелец е спокойна и романтична, а утре е готова да обяви война за някаква дреболия. Психолозите съветват да бъдете изключително нежни с нея.

 

Стрелците се нуждаят от динамични мъже, които са готови да ги разберат и споделят с тях активния им начин на живот. Дори да са във връзка, те няма да се откажат от плановете си, за да седят у дома с мъжа си. Свободата е в кръвта им.

 

Жена Водолей

Жените от този знак са толкова фокусирани върху любовта, че не позволяват на по-безчувствен мъж от тях да диша. Чувствата ги поглъщат напълно, а ревнивата природа ги кара да проявяват недоверие. Водолеите също обичат да критикуват любимия си мъж, своите близки, приятелки. Ако другата половинка не се подчини, това може да доведе до изблици на гняв.

 

Дамите Водолей са много капризни и обичат вниманието. Ето защо те се нуждаят от мъж, който често може да прави подаръци, да организира празници. Водолеите са отлични психолози, така че знаят как работи мъжкият ум. За тях не е трудно да докарат сродната си душа до всякакви емоции.

 

Упоритостта и вредността не са най-лошите женски качества.  Така че, господа, влюбени в тези жени, да знаете, че от лошото има и по-лошо!

1393

Similar Posts