Мода Стайлинг Стил

Модни съвети за пълнички дами: Как да изглеждаме красиво в стил Бохо през лятото

стил Бохо за пълни дами

Неслучайно стилът Бохо се смята за най-екологичен и удобен за носене, поради което е актуален както за по-пълничките дами, така и за бременните. Така, че скъпи пухкавелки този стил е наистина голямо спасение, защото, благодарение на наслояването и широчината на дрехите е в състояние да скрие всеки един недостатък по фигурата!  

Специфичният силует се характеризира със свобода и удобство, а това прави пълничката фигура да изглежда страхотно. Бохо стилът е в състояние да прикрие това, което ви притеснява и да привлече вниманието към достойнствата ви.

Ресни, бродерии, апликации, етнически, геометрични, флорални щампи, всякакви волани и волани изглеждат невероятно! Естествено, не трябва да има твърде много от тях, така че образът да остане изтънчен и женствен, без да се превърне в гротеска.

Туники в стил Бохо

Те са изработени от леки, дишащи платове, украсени с дантела и бродерия с етнически мотиви. Могат да бъдат слоести или пък не, да се носят с кожен колан или модна въжена плетка, подчертавайки талията. Стилистите препоръчват съчетание на туника с дънки и широка и дълга до пода пола.

модни съвети за пълнички дами- стил бохо (1)

Пола в тил Бохо

Женска пола в стил Бохо винаги е дълга, лека и обемна. Тя може да бъде както обикновена, така и украсена с ярки щампи или дантели.

Пищността, характерна за стила, се постига чрез многопластова кройка , която не само изпълнява естетическа функция, но и скрива излишните килограми по ханша.

модни съвети за пълнички дами- стил бохо (1)

 

Сарафан стил Бохо

Чаровната лятна рокля може да се счита за напълно универсална, тъй като тя е идеална за всеки повод. През лятото многослойните шифонови са не само изключително привлекателни но и много удобни.

По-добре е пълничките дами да отдават предпочитание на сарафани с широки презрамки, може и с едно рамо. Тънки презрамки подчертават пълнотата, затова е добре да се избягват.

модни съвети за пълнички дами- стил бохо (1)

Рокля в стил Бохо

Рокля в стил Бохо е стандартът на романтика и женственост. Точно като сарафаните, в тенденция са многослойните модели на комбинирани текстури, както и моделите със спуснати рамене и асиметрични такива.

Рокли, изработени по техниката пачуърк, украсени с дантела, ресни, сатенени панделки и оригинални копчета също са супер актуални.

модни съвети за пълнички дами- стил бохо (1)

Панталон в стил Бохо

Панталоните в бохемски стил са леки, просто скроени, отличават се със своята непретенциозност и едновременно с това  – впечатляваща оригиналност. Най-популярният модел е, разбира се, панталон в хипарски стил, но жените с наднормено тегло трябва да бъдат внимателни при избора. Меки и ненатрапчиви цветове, райета и скромност по отношение на декорациите са най-добрият вариант за тях.

799

Similar Posts