Астрология

Най-големите сладострастници: За тези зодии плътските страсти са преди любовта

Най-големите сладострастници

Всеки има своя представа за щастие. За едни това е спокоен, идиличен семеен уют, а за други живот, изпълнен със страстни и вълнуващи преживявания.

Важно е да знаете какви са предпочитанията на партньора ви, за да прецените сами дали има смисъл да инвестирате време и усилия в бъдеща комуникация. Астрологията може да ви помогне. Кои зодии, според астролозите, залагат повече на интимния контакт, отколкото на чувствата?

 

Водолей

Тази зодия обича да поема инициативата и не е против да доминира под завивките. Водолеят знае как да угоди на половинката си и е един от най-добрите съблазнители на Зодиака. За да се влюби истински му трябва време. И то не малко. Първоначално всичко във връзката е страст и нищо повече. За да достигнете до следващия етап с него, ще трябва да сте доста търпеливи.

 

Овен

Този знак може да се раздвижи за секунди и с най-лекия жест – небрежно докосване, зрителен контакт, палава дума. А когато хареса някого, нищо не може да го спре. Овните подхождат към почти всичко с детска непосредственост и любопитство. Това важи и за интимността. В леглото те са максимално освободени и винаги са готови да опитат нещо ново. Ако сте във връзка с Овен, бъдете готови да чуете понякога шокиращи предложения в леглото – за Овните практически няма граници. Първо е страстта, чувствата са на заден план.

 

Лъв

Лъвът жадува за всякакви удоволствия. Когато е в леглото, той сякаш се пренася в друго измерение и оставя зад гърба си всичките си несигурности и проблеми. Следователно той се нуждае от интимни ласки всеки ден, в големи количества и без никакви ограничения. Истинските чувства при Лъва идват на по-късен етап.

Като всички огнени знаци, Лъвовете са доста горещи в леглото и не се страхуват да опитват нови неща. Интимността е важна част от връзката за представителите на този знак, а понякога дори основна. Доста често те се оказват фенове на ролевите игри и имат оригинални предпочитания, защото се отнасят към креватните изпълнения с хумор и спонтанност. Те винаги са ентусиазирани и позитивни в осъществяването на фантазиите си и ценят отвореността на партньорите си към нещо ново.

 

Стрелец

Всички знаем, че Стрелецът има приключенски дух, а това е така и що се отнася до интимните отношения. За него е важно да бъде напълно удовлетворен в леглото, независимо дали това е партньорът му или първият човек, когото среща.

 

Близнаци

Представителите на тази зодия имат една доста интересна черта – те умеят да получават максимално удоволствие от това, което възбужда партньора им. Те са отворени към всичко, което интимният им партньор предложи, въпреки че самите те може да нямат подходящите фантазии. Осъществявайки мечтите на своя партньор в леглото, те самите получават същото удоволствие. Изключително са отдадени на интимния контакт.

 

Рак

Най-чувственият знак. Представителите на тази зодия са наясно, че интимността е важна част от всяка връзка, а семейните отношения са най-важните за тях. В тази връзка те доста често обръщат повишено внимание на изпълненията в леглото и са чувствителни към най-малките колебания в темперамента на партньора си, въпреки че самите те могат да получат пълно удовлетворение дори от обикновени прегръдки. Колкото повече страст, толкова повече чувства – това е правилото за Раците.

 

Скорпион

За Скорпиона се говори, че е най-поквареният знак на Зодиака и има свой уникален набор от интимни навици. Скорпионите са способни да възприемат сродната си душа изключително на чувствено ниво. Интересното е, че с всеки конкретен партньор те искат да направят нещо различно, в зависимост от това как се развива комуникацията между тях.

6195

Similar Posts