Астрология

Най-опасните дни през септември: Кои са те и как да се предпазим

най-опасни дни през септември

През месец септември ще има много благоприятни дни, но, разбира се, ще има и такива, които ще са критични. Точно за последните ще говорим сега и ще разберем как можем да се предпазим.

Първо трябва да предупредим, че критичните дни не означават непременно, че ще се случи нещо лошо или няма да се отървете от проблеми.

Не, просто по време на неблагоприятните дни рискът да се случи нещо негативно е по-голям, затова е необходимо да бъдем по-позитивни, да се настроим правилно и да сме готови да се преборим с предизвикателствата на Съдбата, каквито и да са те.

5-те най-опасни дни през септември, според астролозите

10 септември – преходът на Венера към знака на Скорпион

В този зодиакален знак Венера не се чувства особено добре, тъй като преходът стопира нейното творческо начало. В този период ще се усещаме по-капризни, по-изтощени и това ще доведе до леност. Доста от плановете ни могат да придобият неочакван обрат.

11 септември – Луна в перигей

Този преход може да ни повлияе доста негативно и настроението ни да се сведе до 0. За влюбените този период ще се характеризира с увеличаване на ревността и недоверието. Ако връзката ви е скорошна, пазете се, защото съществува сериозна опасност да се разпадне. За да се предпазите, прекарвайте повече време заедно и обърнете специално внимание на партньора. Не искайте нищо от него. Само давайте!

 15 септември – преходът на Марс към знака Везни

Елементът на Марс е Огън, а Везните – Въздух. Една доста експлозивна комбинация, която ще се отрази отрицателно не само на самия ден, но и през следващите 45 дни. Денят се характеризира като дисхармоничен и дисбалансиран. Възможно е да станем по-непредпазливи и да поемем излишен риск. Вероятността от предателство също е увеличена. На този ден партньорите са по-склонни към изневяра.

21 септември – Пълнолуние в Овен

Този ден се счита за доста опасен. Ако можете да отложите решаването на важни проблеми и взимане на трудни решения, не се колебайте да го направите. Най-добре е да прекарате деня в спокойна атмосфера, като внимавате да не си навлечете гнева на околните. Вършете само рутинни дейности и внимавайте с преумората.

27 септември – началото на ретрограден Меркурий

Този ден е не по-малко коварен и може да навлече сериозни финансови проблеми. Не правете никакви излишни и прибързани разходи, защото, докато Меркурий се движи в обратната посока в знака на Везни, ще се чувстваме неуравновесени и неспособни да гледаме трезво на нещата. Оплакванията ще зачестят, затова се опитайте да се противопоставите с положително отношение към живота. Не слушайте хората, които постоянно мрънкат, поставете си цел нищо да не разруши равновесието ви през този ден.

Хепи-Уомън ви пожелава успешен нов месец!

Нека неприятностите да ви подминават, а проблемите да са лесни и решими!

3061

Similar Posts