Астрология Езотерика

Огледална дата 12.12.2022 – тайната на 5-те двойки – щастливо число или предупреждение

Огледална дата 12.12

Вълшебната огледална дата  12.12.2022 може да промени съдбата ни. Нека научим тайната на петте „двойки“ и оценим положителните и отрицателните страни на огледалната дата. Нито една от тях не бива да се приема пренебрежително.

 

Вълшебната огледална дата 12.12.2022

Както веднага се набива на очи, 5-те двойки са едно от забележителните характеристики на деня. Това е от съществено значение, защото означава, че всички качества, притежавани от числото, ще бъдат увеличени цели пет пъти!

Според нумерологията, двойката е отговорна за деликатния баланс между практически несъвместими явления като:

Морален дълг и жажда за печалба

Чест и собствени желания

Хармония и разруха

 

Като цяло, числото 2 е „меко“ число, което отваря нови възможности. Но може да донесе и проблеми.

Следователно, магическата огледална дата 12.12. 2022 може както да промени съдбата ни както към по-добро, така и да ни навлече проблеми. Именно поради тази причина е важно да оценим правилно положителните и отрицателните й страни.

 

Как да промените съдбата си на 12.12?

Ще трябва да научим основния урок – приемането. Не можем да повлияем на всичко. Някои събития просто се случат и е безсмислено да се борим с тях. Трябва да ги приемем и да се научим да живеем с тях.

 

Магическите свойства на Двойката

Магическите свойства на числото 2 ни позволяват да променим съдбата към по-добро, да привлечем късмет и просперитет в дома си.

На огледалната дата 12.12.2022 можете да предприемете действия, които ще повлияят на живота ви. Не е необходимо това да е някаква драстична промяна. Някои действия ще подобрят енергията ви, други, в дългосрочен план, ще повлияят благоприятно на финансовото ви състояние.

 

Какво е добре да планирате на 12.12.2022?

Бизнес срещи и подписване на договори

Посещение на благотворителни събития, подпомагане на нуждаещи се

Работа в екип и обсъждане на важни въпроси

Пазаруване, закупуване на неща за нов гардероб

Разкрасителни процедури

Пренареждане в къщата

Среща с партньора

Творчески търсения

 

Огледалната дата 12.12.2022 от гледна точка на Таро

Огледалната дата 12.12.2022 от гледна точка на Таро на Старшите Аркани минава под картата „Обесеният“. Тя има мощна творческа енергия, така че най-успешни ще бъдем в творчеството. Денят е пълен с вдъхновение и положителни емоции.

 

Отрицателни аспекти на огледалната дата 12.12.2022

Двойствеността на проявленията на числата не бива да се пренебрегва. Двойката може да влоши проблемите ви, ако не вземете негативните й аспекти под внимание.

 

Как да се предпазим от отрицателното влияние на петте двойки?

Избягвайте да се опитвате да направите всичко перфектно

Перфекционизмът е по-вероятно да попречи на изпълнението, отколкото да бъде двигател за постижения. Имайте това предвид, когато работите в екип.

Желанието да направите всичко перфектно може да провали всяка, дори и най-страхотната инициатива!  

 

Не се поддавайте на желанието да клюкарствате

Експертите отбелязват, че в този ден ще има особено желание за клюки. Въздържайте се от това. Не съдете хората и техния избор, не разпространявайте слухове. В противен случай скоро ще трябва да се сблъскате с неприятните последици от вашите думи.

 

Проверявайте внимателно какво подписвате

Алчността на хората ще надделее. По същия начин ще има изкушение да избегнете отговорност, да не спазвате обещания. Това не само ще погуби добрите отношенията с другите, но и ще повлияе зле на енергийното ви поле.

 

Огледалната дата 12.12 и нейното вълшебство – това е много специално време от годината

Самото число 2 е хармонично, то има положителна енергия, която също характеризира промените към по-добро. Числото може да е предвестник на по-добри кариерни въпроси.

Запомнете 3 важни неща:

Добре е да правите транзакции и да парични инвестиции.

Можете да намерите баланс във всеки бизнес. Двойката дава мир и хармония и можете да се помирите с близките си, с които сте били в конфликт.

Времето е подходящо за изгодни запознанства, за сватба или преместване.

 

5 важни забрани за 12.12:

Не лъжете

Не изневерявайте

Не съдете другите

Не бъдете лекомислени

Не участвайте в рисковани начинания

 

Какви ритуали са подходящи за огледалната дата 12.12.2022?

Сбъдване на желание. Важно е да помислите внимателно за това, не трябва да причинява вреда. Прави се в 12.12 или в 24.12. Желанието се изрича на глас.

Същият ритуал и в същото време се прави на лист хартия. Необходимо е да напишете желанието си 12 пъти – всеки път от нов ред. Заменете думата „искам“ с „имам нужда“, „мечтая“. Листът се нарязва на 12 части и се прибира на тайно място. На сутринта парченцата се изгарят.

Ритуал за късмет. От дебели конци сплетете плитка. Желателно е конците да са жълти, червени, сини или зелени. Съответно здраве, любов, постигане на целите, които човек си поставя, и богатство. Може да направите едноцветна или шарена плитка. Докато сплитате плитката, мислете за желанието си, все едно вече се е случило. Визуализирайте. След това завържете плитката на левия глезен и не я сваляйте до 12ч на обед на 13.12.2022. След това я приберете някъде или я носете със себе си като амулет.

 

За какво предупреждава огледалната дата 12 декември 2022?

Денят на петте двойки символизира симетрия, хармония, баланс и сътрудничество, смятат нумеролозите.

Двойката се отличава с миролюбие, такт и проницателност. Тя е романтична и символизира изключително чувство за красота.

 

От друга страна, това е числото на почивката, която може да бъде унищожена от едно неловко движение. Сред отрицателните черти на числото 2 последователите на нумерологията разграничават склонността към зависимо положение и нерешителност.

 

Отстъпките и плахостта неизбежно могат да доведат до сериозни загуби

В живота на някои „двойката“ може да се превърне в символ на страх от промяна и опасност да останат сами.

Двойствеността на датата 12.12.2022 се проявява и в повтарящото се число 1.

В нумерологията числото 1 означава решителност, независимост, авторитет. Тази цифра показва смелост, находчивост, твърдост, но в същото време категоричност, егоизъм, агресивност. А липсата на съмнение и инат може да доведе до импулсивни и неразумни действия.

Това е числото на лидерите. Отлагането и избягването на отговорност не са желателни.

Нумеролозите отбелязват, че „единиците“ в датата 12 декември 2022 г. само ще затвърдят двойнствената природа на всичко, което се случва около нас.

 

На 12.12.2022 имаме невероятен шанс да се възползваме максимално от способностите си

Но ще успеят само тези, които мислят позитивно, разчитат напълно на себе си и са готови да осигурят искрена помощ на другите.

От друга страна, сборът от цифрите на този ден, редуциран до едноцифрено число е 3.

Тройката в нумерологията означава креативност, любов към живота и оптимизъм. Това е числото на скрити таланти и необикновени способности.

Освен това, е истински магнит за привличане на пари.

 

Огледалната дата 12.12 ще донесе много пари, просто използвайте силата й правилно

Двойката е едно от най-силните числа, тъй като само по себе си е хармонично. То носи положителна енергия и бележи промяна към по-добро. И това може да се отнася за различни сфери на живота. Например, това число работи като предвестник на подобряване на работните дела.

Следователно, на 12 декември 2022 г. можете спокойно да извършвате парични транзакции или да правите инвестиции. Изгодно запознанство, дългоочаквана сватба или преместване в нов апартамент – всичко това може да се случи под влиянието на пет двойки!

Също така, магическото число дава мир и хармония дори в най-трудните ситуации. Благодарение на него ще можете да намерите баланс във всичко, с което се заемете. 12 декември е чудесен ден най-накрая да се помирите с човека, на когото държите.

 

Но, както вече споменахме, двойката носи не само положителна енергия. В нея се крие и известна двойственост, която много лесно може да се прояви в човешката същност. Затова е толкова важно да бъдете честни в този ден, да не лъжете, да не хитрувате и да не клюкарствате.

 

Ако съберете всички числа на деня и месеца на тази дата, ще получите 6. В нумерологията шестицата също символизира хармония и просперитет. Можем да кажем, че силата на този ден се удвоява само ако правилно настроите ума си и не вършите глупости.

Символ на любовта

Освен това, шестицата се смята за символ на любовта. Ето защо в този ден е толкова важно да покажете своите ярки чувства по отношение на любимите хора, животните и просто природата. Отидете на разходка в гората и вземете храна за птици със себе си. Нахранете бездомно куче или дайте нещо на човек в нужда.

Добротата ще се върне стократно!

Започнете живота си на чисто

12 декември 2022 е идеалният ден да започнете живота си от чисто. Може би отдавна сте искали да напуснете работа или да започнете собствен бизнес. Седнете и напишете план за действие. Визуализирайте желанията си, за да ги сбъднете.

Как да получите благословията на Вселената?

Ако искате да получите благословията на Вселената, не бива да оставате дълго в леглото. Станете рано и започнете сутринта си с приятни ритуали. Направете упражнения, вземете душ и сгответе вкусна закуска.

Определете какво искате

На 12 декември се опитайте да забележите как се чувствате и какво искате. Не забравяйте да се грижите за себе си. Подарете си нещо, което винаги сте отлагали поради липса на време.

Този ден трябва да бъде възможно най-приятен и спокоен.

Тези, които са във връзка от дълго време, на 12 декември ще имат невероятен късмет. Например, любимият човек може да ви предложи брак. Също така, нумеролозите съветват да участвате в някакъв вид благотворителен проект. Или да го създадете сами. Помагайки на други хора или животни, със сигурност ще привлечете късмет и просперитет в живота си.

 

Как да си пожелаем нещо в този специален ден?

Всяка огледална дата е добра за сбъдване на желания. Но трябва да го направите правилно. Първо, важно е да помислите добре, преди да си пожелаете нещо. Трябва да сте сигурно, че го искате.

Второ, в никакъв случай не трябва да желаете зло на някого. Ще се върне стократно на отмъстителните хора и ще навреди още повече. Освен това пожелайте нещо конкретно, а не нещо абстрактно. Ако изпратите съобщение в Космоса с молба да станете щастлив човек, едва ли ще се случи чудо. Нужна е конкретика.

За да се сбъдне желанието е най-добре да го направите точно в 12:12 или в 24:12. Изречете го на глас или го запишете, следвайки инструкциите по-горе.

Разбира се, не всеки вярва в магическата сила на огледалната дата. За някои 12 декември ще бъде най-обикновен ден, като всеки друг. Но тези, които изберат да следват съветите, със сигурност ще извикат късмета в живота си!

Така че, нека преодолеем скептицизма си поне за един ден и да си дадем шанс да бъдем щастливи!

3099

Similar Posts