Стайлинг Стил

Октопод е прическата за 2022

Октопод е прическата за 2022

Да си признаем – в началото не знаете какво да правите с новия моден термин, който носи името на хлъзгавото морско обитателче. Но октоподите наистина изглеждат страхотно – и всъщност искате това и за косата си. Главно защото пипалата им никога не се заплитат. Добра поличба тогава, да дадем шанс на новата модна прическа от Япония! Тук разкриваме защо прическата октопод гарантирано ще ви отива и защо ще харесате тази тенденция в прическите!

Фактът, че подобна тенденция се завръща вече не е голяма тайна. Новата модна прическа се нарича още свеж вариант на Rachel Cut. С много слоеве и пластове, подстригването на косата октопод също ни напомня за модната прическа на Tik Tok 2021, подстригването тип вълк. Но! Много по-мека е, ляга много леко около лицето и ресните са по-дълги, отколкото при другите прически! В резултат на това отива на още повече жени – лицето е обиграно по „скриващ“ начин. Звучи доста добре, нали?

Така че, всяка жена може да носи прическа октопод!

Прическа тип октопод

Прическа тип октопод

Косата октопод ласкае лицето със своите слоеве и следователно не изисква специална форма. Но кои типове коса са подходящи за това? Както при другите подобни прически, това е правата коса. Леките вълни също изглеждат сладки на косата октопод – но вълните, които са твърде силни, оставят подрязването. Тук препоръчваме да използвате пресата. Важна е и структурата на косъма. За фина, тънка коса трябва да се подстриже с още повече обем в горната част на косата. А кръглата четка трябва да се използва всеки ден!

Изисква малка поддръжка и е лесена за боравене: ежедневното оформяне на подстригване на пластове с ресни като подстригването на косата Octopus е детска игра.

За да бъдем по-точни: при фина коса препоръчваме малко пяна за обем или спрей за текстура в корените. След това изсушете косата си навън с кръглата четка, за да подчертаете вида на ресните. Топ маслото носи блясък и грижа, независимо от типа коса! Малко лак за коса ще ви помогне да укротите бретона. Не се нуждаете от повече – така че трябва да дадете шанс на тази мечта за косата!

Допълнителен съвет за оформяне: Модерният кок тип октопод също може да бъде оформен лесно с правилната кройка! Просто вържете косата си с главата надолу на кок с ластик. Кичурите октопод трябва да падат през самите стъпки – в противен случай леко „издърпайте“ косата.

308

Similar Posts