Езотерика Любов и връзки

Предопределено ли ви е да бъдете заедно: Дали ще бъдете с този човек до края на живота си или не

Предопределено ли ви е да бъдете заедно

Ако обичаш някого, пусни го. Ако той се върне при теб, значи това е твоят мъж. Ако не, забрави го, той никога не е бил твой. Бил е просто гост, но той все пак ще остави малка, а може би дори дълбока следа в живота ти.

Животът ни изпраща изпитания. Нищо не идва с магическо щракване на пръстите. Само след като изпитате волята си с редица препятствия, преодолеете непреодолими бариери, тогава можете да разберете дали ще бъдете с този човек до края на живота си или не.

Раздялата е едно от изпитанията за сила за всяка двойка

Двойки влюбени, двойки приятели, двойки роднини…

Самата раздяла не е краят на любовна или приятелска история, а просто тест за автентичността и сигурността на вашите чувства.

Почивката или напускането на партньора ни дава време да преосмислим отношенията си с този човек. В крайна сметка, за да осъзнаем, че имаме нужда от някого, първо трябва да го загубим!

Само чрез раздялата можем да разберем колко скъп и важен за нас е този или онзи. И ако, докато сте разделени, никога не сте си спомняли или усещали отсъствието на този човек до вас, тогава раздялата ви е била правилна.

Но ако нямате достатъчно въздух, нямате какво да дишате, падате духом, изгубили сте се, значи наистина сте загубили някой, който ви е много скъп.

Понякога, поради неистовия ритъм на живот, не забелязваме веднага, че ни липсва даден човек. Но времето е загубено и няма връщане. Загубата е явна. Загуба на любов. Загуба на приятелство. Загуба на скъп човек.

Ако е имало момент в живота ви, когато ви се е струвало, че това е истинска любов, тогава в някакъв неочакван неподходящ момент, вие ще се разделите. И никой от вас няма да разбере дали някога отново ще сте заедно и раздялата ви е завинаги.

Могат да минат години, години на пропилян живот и като погледнете назад, със съжаление да установите, че понякога хората не ценят нито собствените си чувства, нито чувствата на другите хора.

Срещайки се дълго време, те изведнъж се разделят завинаги – без съжаления и упреци. И обратно, срещнали се едва за миг, те се събират завинаги. Дори след много години.

Законът на Вселената гласи: ако ви е писано да бъдете заедно, тогава след раздялата определено ще се срещнете, независимо колко време ще отнеме това.

Този период ви се дава за преосмисляне. И когато най-накрая се срещнете отново, ще бъдете напълно различни. Ще бъдете готови да признаете, че ви е писано да бъдете заедно.

Какво означава време за преосмисляне?

Е, сега разбирате, че искате да бъдете отново с този човек. И така, какво следва? В крайна сметка, ако се съберете отново и не промените нищо в поведението, характера, възгледите си, тогава раздялата отново няма да закъснее. Вселената ви дава време за преосмисляне. Като например да израствате като личност, да обичате истинското си аз, да работите върху себе си, да се отървете от негативизма, да коригирате поведението си.

След като сте преминали уроците, изпратени от Вселената, това означава, че успешно сте издържали изпита. Тогава ще бъдете възнаградени с нова среща – среща с човек, който ще стане вашето спасение в този грешен и опасен свят. Казано с други думи, в негово лице вие ще откриете сродна си душа. И изобщо няма значение дали сте го срещали преди или не.

Не всеки бивш ще се завърне при вас

Не, не всеки. Ще се върнат само онези, които са ни отредени от съдбата. Но за добрите дела и добре научените уроци Вселената със сигурност ще ви възнагради.

И без значение как сте планирали, пресмятали или сте се опитвали да контролирате нещата, както се казва, „Човек предполага, но Бог разполага“.

Това, което е предопределено да бъде, е неизбежно.

Затова се отпуснете, усъвършенствайте се, не се обезсърчавайте и оставете Вселената да направи за вас това, което намери за добре.

Хората, които чакаме, може да се върнат, а може и да останат просто мечта. Не се разстройвайте. Не са били ваши. Изчакайте спокойно този, който ви е предопределен…

38873

Similar Posts