Психолог Мая Димитрова

Психологически женски център - Мая Димитрова

Психологически женски център – Мая Димитрова

Мая Димитрова е психолог и автор на книга-дневник  „Нежна сила“, практикува в областта психология на отношенията. Методите, които използва по време на консултативната работа са от когнитивно-поведенческа психотерапия, позитивна психотерапия и от части тета хилинг.

Проблеми, с които работи:  преодоляване на раздяла / развод, конфликти в семейството, разочарование и неразбиране в партньорски отношения, липса на удоволствие от секса, страх от обвързване, липса на връзки, болезнена зависимост в отношенията

Помага на жени да решават проблемите си като развият своята женственост и сексуалност. Пробуждайки липсващото в себе си, разбират своята стойност,  опознават и приемат природата си за да бъдат в хармония  с целият заобикалящ ги свят.

Промените в живота на жените  които настъпват след консултативна работа са приемане, разбиране и проява на здравословна любов към себе си и своя партньор. Привличане на достоен мъж в живота си и трансформиране от нещастна любов във връзка изпълнена с щастие. Изграждане на прекрасни и хармонични семейни отношения. Преодоляване на страхове и наслаждаване на секса и живота като цяло.

 

Контакти:

 +359 89 7777 654

mail: mayadimitrova.consult@gmail.com

http://www.mayadimitrova.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100036867982261

 Заповядайте в моите затворени групи:

Психологическа подкрепа

https://www.facebook.com/groups/430425788136538

Обичам мъж, който се страхува от обвързване

https://www.facebook.com/groups/2799604770296634