Астрология Езотерика

Сбъдване на мечти в една вълшебна нощ: Как да направите списък с желания в пика на звездопада от 12 до 13 август 2023 г.

Как да си направим списък с желания в пика на звездопада

През последния летен месец всички жители на Земята могат да наблюдават необичайно астрономическо явление. Експертите как правилно да съставите списък с желания по време на метеорния дъжд в нощта на 12 срещу 13 август. С него шансовете за сбъдване на мечтите ще се увеличат значително.

 

Как да си направим списък с желания в пика на звездопада?

За да изживеете това време с максимална полза, просто спрете за малко и си позволете да помечтаете, защото не напразно казват, че ако имате време да си пожелаете нещо, докато блести падаща звезда, то е гарантирано да се сбъдне.

 

И така, как да подготвим списък с желания в нощта на 12 срещу 13 август?

Много е важно Луната да намалява. През следващите две седмици тя ще очисти, ще помогне да премахнете нещо от живота си, така че е много важно да напишете желания на лист хартия в този ден, насочени към отърваване от неща, които вече не искате в живота си.

Например, ако мечтаете да върнете заем възможно най-скоро, ако искате да продадете някои важни неща, ако искате да направите някаква важна сделка за покупко-продажба или да се отървете от излишните килограми и да се излекувате от някаква болест, напишете желанието на лист хартия.

 

Правила:

След изписаните думи „желая“, трябва да опишете възможно най-подробно от какво се нуждаете и какво искрено желаете

След това вземете чаша и я напълнете с вода.

Поставете я на перваза на прозореца, а под нея сложете листа си с желания и оставете така до сутринта.

На сутринта изпийте водата от чаша, а списъкът с желания поставете някъде далеч от любопитни очи, докато желанието се сбъдне. След това го изгорете и разпръснете навън пепелта.

1253

Similar Posts