Астрология

Седмичен астрологичен съвет 10-16.07.2023

Астрологичен съвет 10-16.07.2023

На 10.07.2023 в 14:40 Марс, след почти два месеца движение през Лъв, прави ингресия в знака Дева. Транзитът помага да се намали нивото на социално напрежение и конфликти в обществото. Това е добър момент да подредите списъка си със задачи, работни проекти и живота си като цяло. През седмицата задачите ще се решават по-ефективно, което ще даде възможност за развитие на други умения и натрупване на ценен опит.

 

На 11 юли 2023 в 07:11 Меркурий навлиза в знака Лъв и ще остане в този знак до 29 юли 2023. Тези дни ще видим и чуем различни представления, представления за публиката, планирани изпълнения на известни личности, политици, общественици в стил „Шоуто трябва да продължи“! Наистина, в Лъв Черната Луна пленява, но изкривява всичко наоколо.

ЛУД КЪСМЕТ

Астрологичен съвет

10.07.2023

ОВЕН

Обърнете повече внимание на задълженията си, действайте последователно – грешките могат да струват скъпо. Възможно е да възникнат неочаквани проблеми поради грешки на някой от вашите колеги, така че бъдете готови за добавяне на още няколко случая. В същия период са възможни и интригите на конкуренти, интригите на тайни врагове. Опитайте се да поемете само работата, която ще ви донесе добра парична награда. Обмислете опции за дистанционна работа през интернет.

 

ТЕЛЕЦ

Добра възможност да свършите това, което отдавна сте отлагали, да се подготвите за ретроградния период на вашия управител – Венера – от 23 юли. Ако смятате, че сте прегорели на работа и няма възможност за кариера, тогава не се колебайте да потърсите друга работа. Не пренебрегвайте предложенията, които идват от дългогодишни партньори, бивши колеги. Внимателно проверявайте документите, които подписвате. Бързането ще ви донесе много проблеми, чието решаване ще отнеме време.

 

БЛИЗНАЦИ

Финансовата ситуация може да бъде доста напрегната поради повишени нужди. Въпреки това, ако успеете да се контролирате и спрете да пилеете ресурси за незначителни неща, тогава количеството на приходите ще се увеличи. Някои Близнаци могат да се окажат на кръстопът поради внезапната поява на бивш партньор, затова мислете с главата си. Горната!

 

РАК

Страхотна възможност да отидете на вълнуващо пътуване с партньор или да намерите интересен човек в това пътуване. През седмицата можете да направите много – енергията ви ще кипи с пълна сила. Собствениците на бизнес могат да разчитат на неочаквана подкрепа от влиятелни хора или дългогодишни приятели, инвестиционни инжекции от богати партньори. Бизнес отношенията с чуждестранни компании ще помогнат за достигане на ново ниво.

 

ЛЪВ

Представителите на знака, наети в големи корпорации, ще могат да сменят работата си с по-добри условия на труд. Много служители ще получат увеличение на заплатата или по-добри условия. Възможна е успешна командировка в друг град, укрепване на връзките с чуждестранни колеги. Не се намесвайте в конфликтни ситуации в екипа, за да не навредите на репутацията си.

 

ДЕВА

По-добре избягвайте големи разходи и не инвестирайте в нови проекти. Почасова работа или хоби ще донесе допълнителна финансова печалба. За собствениците на фирми е важно да рекламират своите стоки и услуги в Интернет. Паричният поток ще бъде нестабилен. Периодът е с подчертана професионална насоченост, така че любовната сфера ще остане на заден план.

 

ВЕЗНИ

Откажете се от скъпи покупки, планирайте разходите, спестете малко пари за всеки случай. Полезно е да си вземете почивка в професионалната сфера, организирайте си кратко пътуване, за да получите още повече приятни емоции. Ситуацията за новосформираните влюбени двойки изглежда трудна – възможни са кавги, които могат да станат хронични.

 

СКОРПИОН

Време е да вземете трудни, но важни решения в личния си живот. Летните горещини не допринасят за ефективността, така че работата може просто да ви дотежи. Не забравяйте да проверите информацията, която идва от бизнес партньори. Предприемачите се сблъскват с проблеми в отношенията с подчинените, тъй като не всички от тях са готови да работят. Някои Скорпиони ще получат изгодно предложение за съвместна работа.

 

СТРЕЛЕЦ

Паричните средства ще текат стабилно и дори с малък излишък. Поглезете се със скъпа покупка, моден артикул, сбъднете старата си мечта като отидете на пътешествие. Наетите служители могат внезапно да получат предложение и да сменят работата си на място с по-удобни условия и по-добро заплащане.

 

КОЗИРОГ

Планетите предсказват добри печалби и изгодни предложения за допълнителен доход. Не пропускайте възможността да повишите нивото на материалния си комфорт. Високата активност в професионалните дейности ще ви помогне да придобиете повече увереност и да си поставите нови цели. Вашето тяло е достатъчно силно, за да устои на болести, но може да бъдете разкъсвани от вътрешни противоречия.

 

ВОДОЛЕЙ

По-голямата част от този период ще бъде посветена на работа. Но хората, които са самотни и разочаровани в любовта, могат внезапно да намерят подходяща половинка. Семейните ще прекарват много време с децата и партньора си.

 

РИБИ

През този период ще станете чест гост на приятелски партита, а чарът и привлекателността ви ще въздействат магически на всеки срещнат. Социалната активност ще се отрази положително на личния ви живот. Много необвързани представители на знака ще успеят да развият бурен роман. Едно ново запознанство може да преобърне целия ви живот.

3132

Similar Posts