Астрология

Седмична Таро прогноза 19-25 юни 2023

Таро прогноза Любов и връзки

Слънце

Карта на седмицата „Слънце“

 

Тази карта говори за радостите от живота. Затова в сърдечните дела покажете, че имате голямо сърце. Бъдете добронамерени  и поглезете хората, които обичате. Насладете се на слънчевото време. В такива моменти дори можете да се почувствате като дете и да се насладите на живота.

Имате празна страница пред себе си. Вярвайте, че някои проблеми във връзката, ако има такива, ще бъдат решени бързо, ако, разбира се, сте готови за това. През тази седмица помислете дали можете спонтанно да се наслаждавате на живота и да изберете слънчевата страна на живота пред сенчестата.

Просто се радвайте на това, че сте с любимите си хора, играйте с децата си и бъдете щастливи. Обичайте живота и ще се приемете такива, каквито сте.

 

Таро прогноза Работа и кариера

Карта 2023 "Седем жезли"

Карта на седмицата „Седем жезли“

 

Тази карта е за защита и получаване на предимства. Седемте жезли също говорят за отказ да се помръднат, желание да разчитат само на силата си, предизвикателство, принудителна защита и понякога дори агресия.

Ще трябва да влезете в глуха защита и да разчитате само на себе си. Важно е да стоите здраво на краката си, за да защитите своите права и мнения. Възможни са и моменти на остри критики и провокации.

Трябва да се борим с „вътрешните демони“, които ни пречат да вървим по правилния път – комплекси, страхове, подозрения и други. Внимателно разпределете как да изразходвате собствената си сила.

 

Таро прогноза Финанси

Рицар на пръчките

Карта на седмицата „Рицар на пръчките“

Тази карта говори за движение напред, страст и нетърпение. Тя също така съобщава известна безчувственост, ентусиазъм, но празни обещания, преувеличаване на истината, нежелание да се пристъпи, известна ненадеждност.

Тази карта подсказва, че всичко има положителна и отрицателна страна. И само вие определяте отношението към ситуацията. Време е да покажете жаждата си за живот. Намерете дързостта си и не се страхувайте да станете различен човек.

По време на житейския си път бъдете внимателни към другите хора.

583

Similar Posts