Силата на вярата

Силни молитви за изпълнение на съкровено желание

Молитви за изпълнение на желание

Най-съкровените желания със сигурност ще се сбъднат, ако искрено вярвате и привлечете подкрепата на Висшите сили. Силните молитви ще дадат увереност и ще ви позволят бързо да намерите пътя към личното щастие.

 

Комуникацията с Висшите сили дава не само вяра, но и увереност в бъдещето. С помощта на Бог всеки от нас може да намери пътя към щастието и да преодолее всички препятствия. Ето как да изпълните съкровена мечта с помощта на молитви и да не вървите по грешния път на наложените стереотипи.

 

Молитва към Николай Чудотворец

Молитвата към Свети Никола ще ви помогне да изпълните най-съкровената си мечта. Можете да се обърнете към него както в църквата, така и вкъщи.

 

„Свети Николай Чудотворец, светителю Господен, чуй моята смирена молитва. Ти, който не отказваш милост на страдащите, който намираш утеха за всички, помогни ми. Моля те, помогни ми да сбъдна мечтата си. Благослови ме за щастлив живот. Амин“.

 

Молитва към Бог за изпълнение на желание

Господ чува всяка молитва, отправена към него. Всеки може да го помоли за изпълнение на съкровеното си желание.

 

„Господи Всемогъщи, чуй молитвата на твоя слуга (име). Обръщам се към Теб, Господи, с молба за изпълнение на моята мечта. Чуй молитвата ми!. Направи ме щастлив, Господи, дай ми сили да се справя с трудностите по пътя към моето щастие. Амин“.

 

Молитва към Богородица за изпълнение на желание

Можете също така да се обърнете и с молба към Божията майка. Ще бъде чута, ако е искрена и съкровеното желание със сигурност ще се сбъдне.

 

„Пресвета Дева Мария, благословена от Господа, скърбяща за греховете на целия човешки род, молеща се на небето! Помогни ми в добро дело! Изпълни най-съкровеното ми желание! Помоли Господа за мен и ме спаси от всяко зло и от погледа на алчните. Амин“.

13598

Similar Posts