Астрология Любопитно

Скален кристал: На кои зодии помага и какви са неговите магични свойства

Скален кристал - на кои зодии помага

Скалният кристал е един от най-мощните камъни талисмани. Експертите в областта на езотериката и астрологията обясняват каква е неговата сила и как да я използвате за свое добро.

Става дума за мощен природен минерал със светлина и положителна енергия.

Енергия и свойства на скалния кристал

Скалния кристал е прозрачен и красив камък. Енергията му е градивна и има положителен ефект както върху хората, така и върху домашната среда като цяло.

Той прави хората по-малко склонни да се карат и им помага по-бързо да стигнат до компромиси.

Това е доста евтин камък, тъй като е доста често срещан. Можете да сложите един камък в кухнята, друг в спалнята, а третият да си носите като личен талисман, който винаги да бъде с вас.

Скалният кристал изчиства аурата на човек от негативна енергия

Скалният кристал не само премахва обидата, но и изчиства стаята и аурата на човек от негативна енергия. Този камък не е необходимо да се зарежда или сменя. Може да работи завинаги. Основното нещо е да премахнете праха от него и да го държите в полезрението си.

Помага ви да релаксирате

Този кристал има лека и топла енергия, която помага на човек да се отпусне. Той прави собственика си по-малко агресивен и избухлив. Оказва и укрепващ ефект върху енергията на човек и помага да се потопите в дълбините на съзнанието по време на медитация.

За кои знаци на Зодиака е подходящ скалният кристал?

Този камък е подходящ за абсолютно всички зодиакални знаци. Успокояващият ефект ще бъде най-силен при хората от зодия Овен, Телец, Лъв, Дева, Стрелец и Водолей. Тези хора често се прецакват или се разстройват от нещата, които се случват в живота им.

Тези, които вече са спокойни с каменния кристал, ще станат по-мъдри, психически по-силни. С една дума, този камък е универсален помощник за всеки ден. Ако не сте сигурни какво да очаквате от даден момент в живота си, просто вземете своя кристал със себе си. Стабилизира състоянието ви в трудни моменти и помага да намерите хармония.

Засилва харизмата на Близнаци, Везни и Риби

Този минерал може да засили харизмата на Близнаци, Везни и Риби. Засилва и без това силната интуиция на Скорпионите и Раците.

Скалният кристал няма отрицателни характеристики

Той няма никакви отрицателни характеристики, така че е съвместим с повечето бижута и други камъни. Не влиза в конфликт с нито един от тях.

Облекчава тревожността

Скалният кристал облекчава тревожността, така че работи добре с  упражнения за облекчаване на стреса. Той е чудесен помощник за всеки, който изпитва затруднения и постоянно е извън зоната си на комфорт.

370

Similar Posts