Астрология

Според зодията: Какви жени дразнят мъжете от различните зодии

Какви жени дразнят мъжете от различните зодии

Астролозите са стигнали до извода, че мненията за жените при мъжете се формират по много начини, включително и според зодиакалния знак. Нека видим какво точно мразят мъжете при жените. Кои черти на характера или поведението на нежния пол изключително дразнят силната половина на човечеството.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Овен

Мъжете Овен не харесват натрапчивите жени, които им звънят на всеки пет минути и споделят проблемите си. Представителите на тази зодия не понасят тези хора, които упорито се опитват да ангажират времето на Овена единствено със себе си. Мъжете от зодия Овен се вбесяват, когато са контролирани или им е забранено да правят нещо.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Телец

Телецът се ядосва от небрежни към външния си вид жени. За тях е важно партньорът им винаги да изглежда страхотно, но в същото време да има време и да поддържа къщата в ред. Също така, мъжете Телец се дразнят от жени, които изобщо не умеят да готвят.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Близнаци

Близнаците се дразнят от мълчаливите жени. Самите мъже Близнаци винаги с удоволствие говорят за това и онова, но ако половинката им не може да поддържа разговора, те бързо губят интерес към нея.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Рак

Мъжете Рак мразят вулгарните и невъзпитани жени. Дразни ги и липсата на финес и класа сред нежния пол. Мъжете зодия Рак искат и да бъдат обгрижвани, затова една недостатъчно заинтересована жена не влиза в сметките им. Дамата до тях със сигурност трябва да ги съжалява и да успокоява.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Лъв

Лъвът се дразни от неуверени жени. Мрази и онези дами, които не го оценяват и не му правят комплименти. Мъжете от тази зодия вярват, че жената трябва да възхвалява всичките си действия, без значение какво са направили – милион печалба или просто са заковали някой пирон.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Дева

Мъжете Дева са бесни, когато една жена преобръща целия им установен свят с главата надолу. Дразнят ги неизмити чинии и бъркотията в къщата.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Везни

Везните не обичат слабите жени. Те бягат от тях като от огън. Мъжете от тази зодия се страхуват от отговорност и се стремят да прехвърлят всички въпроси върху крехките рамене на своя спътник.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Скорпион

Скорпионите мразят лесно достъпните жени. Дразнят се и от дамите, които се опитват да ги накарат да ревнуват. И последното – Скорпионите се ядосват от сълзите и истериите на своя спътник.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Стрелец

Мъжете Стрелец са вбесени от ограничени и празноглави млади дами. Ако една жена в живота си е усвоила само азбуката, тогава тя бързо ще се отегчи от Стрелец. Също така се дразнят и от прекалено образовани дами. Култът към ектикета и постоянните опити за намиране на правилната дума в разговора могат да предизвикат отвращение у Стрелеца.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Козирог

Мъжете Козирози не харесват предизвикателно облечените жени. Те не понасят вулгарността и външната достъпност. Също така, те отвращават от клюкарки.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Водолей

Представителите на тази зодия мразят онези дами, които ограничават свободата им. С други думи, Водолеят не харесва жените, тип майки.

 

Какви жени не харесват мъжете зодия Риби

Мъжете Риби не харесват жени, които не се интересуват от нищо друго, освен от себе си. За Рибите жените без богат вътрешен свят са манекени, които не заслужават специално внимание.

 

22328

Similar Posts