Астрология

Според зодията: Кармата на всеки зодиакален знак

кармата на всеки зодиакален знак

Кармата е енергия, която преминава през нашите кармични тела и се променя в съответствие с действията, които извършваме през цялото си съществуване. В отговор Вселената ни връща всичко, което сте направили, опитвайки се да поддържа  баланс и да постигне неутралитет.

Но това, което малко хора може би знаят, е, че тази енергия се определя от нашия зодиакален знак и показва слабости ни. Време е да разберем кармата си според зодията!

Овен

Основните недостатъци на Овните са тяхното нетърпение и импулсивност, които често се развиват в агресия. Това включва действия, които могат да имат сериозни последици. Ако искате да избегнете евентуални грешки, да хвърлите енергията си в създаване на нови преживявания, тогава просто се научете да мислите, преди да действате. И изчакайте подходящия момент. Това е всичко.

Телец

Подобно на Овена, Телецът е склонен към инат. Много хора виждат това като стимул, като амбиция. Но по пътя си към просперитет можете да си създадете много врагове. Опитайте се да бъдете по-търпеливи, защото други хора, независимо дали ви харесва или не, също имат мнения и цели. Уважавайте другите и те ще ви уважават.

Близнаци

Близнаците имат сериозни затруднения със способността да се концентрират, поради което все  променят нещо в живота си, без да се задълбочават в отделните му аспекти. Като правило това кара хората да игнорират мнението ви, скъпи Близнаци, защото то бързо губи своята актуалност. Опитайте се да промените това и да повлияете на други хора с вашата положителна енергия, да се отдадете на практики, които ще ви помогнат да станете по-добър човек. Ще бъдете благодарни на себе си за това.

Рак

Раците имат склонност постоянно да живеят в миналото. Това е грешка. Постарайте се да насочите енергията си към настоящето и да се наслаждавате на това, което ви заобикаля. Защото, ако не можете да промените бъдещето си, никога няма да излезете от порочния си кръг. Вашата положителна енергия ще ви помогне да преживеете „черната серия“ и всички около вас ще харесат начина, по който сте излезли от нея.

Лъв

Всичко е наред, но само ако върви според вашия план. Ако нещо се обърка, тогава присъщото благородство на Лъва изчезва, отстъпвайки място на неконтролируем гняв. Опитайте се да бъдете по-смирени и не мислете, че заслужавате хубавите неща, които ви се случват и че хората ще започнат да подкрепят вашите идеи. В крайна сметка всички искаме да сме щастливи.

Дева

Девите са много взискателни хора, които прекарват по-голямата част от времето си в саморазрушителна критика, а не в постигането на целите си. Опитайте се да приемете нещата такива, каквито са – това ще ви позволи да продължите напред, без да се забивате в блато на собствените си неуспехи. Ако продължите по стария път, тогава ще срещнете само хора по него, които ще ви смятат за нацупен човек и ще се опитат да избегнат контакт с вас. Рано или късно животът ще ви благодари за положителните промени във вашия мироглед.

Везни

Вие сте много нерешителен човек със силно предразположение към пасивност и взимате необмислени решения относно диетата си и физическата активност. Това обикновено води до наднормено тегло, което само увеличава нерешителността ви. Опитайте се да нарушите рутината си и да започнете да живеете, без да поглеждате назад към последиците. Насладете се на успеха си и колко много се е променил животът ви.

Скорпион

Едно от основните качества на всеки Скорпион е приликата с животинския символ на това съзвездие. Факт е, че родените под този знак винаги са готови да ужилят този, който им е попречил. Скорпионите често се поддават на гняв и след това търпят последиците от своите действия. Няма нужда да забравяте всички оплаквания, просто спрете да хабите енергията си за отмъщение. Скоро ви очаква нещо добро, така че продължете напред.

Стрелец

Бързото мислене прави Стрелците много искрени хора, способни да насочат позитивността си към всичко, което ги заобикаля. Но за съжаление, подобна честност понякога кара други хора да страдат. Стрелецът е склонен да бъде егоист и да не мисли за това, което другите ще почувстват или мислят. Това ги превръща в хора, които другите се опитват да избягват. Опитайте се да започнете да мислите, преди да говорите, за да изглежда вашата истина по-позитивна.

Козирог

Основният враг на Козирога е негативната му перспектива. Козирозите са склонни да се радват на своите неуспехи, приписвайки ги на лош късмет или липса на участие на други хора. Ако вземете нещата в свои ръце, можете да промените съдбата си и да изпитате радикални промени във вашето възприятие за света и околната среда. Да, много по-удобно е да се оплаквате, но по този начин ще прекарате целия си живот, страдайки от последствията, макар че бихте могли просто да се наслаждавате на постиженията си.

Водолей

Водолеите са склонни да предприемат повече проекти, отколкото могат да се справят. Това води до пълна липса на време за други сфери от живота, включително романтични връзки. В крайна сметка всички започват да ги мислят за студени и далечни. Винаги се опитвайте да насочите усилията си към близки приятели и семейство, защото в трудни моменти само те ще бъдат наоколо. И да имаш приятели е добре!

Риби

Едно от най-често срещаните качества на Рибите е лекотата, с която мислите им могат да бъдат отведени от изкуството и липсата на необходимост от вземане на решения. Хората ви смятат за ветропоказател, който се върти натам, на където другите ви кажат. Всъщност, това ви унищожава като личности и ви пречи да изразите истинската си същност. Опитайте се да поемете контрола над собствения си живот и оставете хората да се чудят какво се крие във вас!

 

1081

Similar Posts