Астрология

Според зодията: С кой зодиакален знак ви очаква най-страстна любовна връзка

Страстна любовна връзка според зодията

Нека видим мнението на астролозите за това, с коя зодия ще прекарате най-незабравими и страстни мигове.

Овен

Заедно с Лъв има огромен шанс за създаване на позитивно-агресивно настроение за интимност. Това се дължи на факта, че и двете зодии не познават никакви забрани. Със Стрелец пък Овенът има силно физическо привличане, което също може да се превърне в експлозия от страст.

Телец

Ракът е силно привлечен от Телеца. Неговата романтична, чувствителна природа го прави идеалният партньор за импулсивния Телец. Желанието за физическа близост е достатъчно силно и за двамата, което им гарантира страхотни преживявания. Скорпионът също е добър избор за Телеца. Леглото им е бурно и никога няма да  скучаят заедно.

Близнаци

Близнаците намират хармония с вдъхновения Овен. И двамата обичат разнообразието в леглото, а Овенът с радост показва на Близнаците пътя към страстта. Лъвът също е опция. Той се топи като восък в ръцете на Близнаците, а и е в състояние да ги изненада много, което ще им хареса, защото те са винаги жадни за промяна.

Рак

С креативния Телец чувствителният Рак си подхожда перфектно. Фантазията е много важна за тях, а и двамата обичат да се грижат един за друг. Скорпионът също е подходящ за Рака. Той му дава точно силата и надмощието, от които се нуждае. Така има огромен шанс тяхната връзка да е страстна и опияняваща.

Лъв

Лъвът и Овенът са силно привлечени един от друг, защото и двамата изпитват силен интерес към интимните преживявания. Тяхната връзка предполага много горещи часове, в които жаждата на Овен за власт се преплита с любовта на Лъв към доминацията. Скорпионът е още един страхотен партньор за Лъва. От спалнята им ще излитат парещи искри, а екстазът ще подлуди и двамата.

Дева

Дева и Рак са страхотна двойка. Връзката им се основава на страст и дълбока привързаност. Тук никой не бърза, но всяка секунда е изпълнена с чувства и удоволствие. Скорпионът е друг интересен партньор за Девата, тъй като изгаря в чувствата си, а Девата само печели от това.

Везни

Везните намират идеалният интимен партньор в лицето на представителите на зодия Лъв. Податливите Везни обичат да бъдат глезени от жаркия Лъв и да се наслаждават на любовта му. Силният огън може да се разгори до истински пожар. Нежните, хармонични Везни ще се радват да преживеят подобно нещо.

Скорпион

Страстният Скорпион намира перфектен партньор в лицето на послушния Рак. И двамата са нетърпеливи да експериментират, така че интимният им живот ще бъде доста разнообразен. Скорпион и Телец също са добра двойка: и двамата са много открити и спонтанни, което е само в плюс за връзката им.

Стрелец

Стрелец и Козирог се привличат неустоимо, защото и двата знака са доста затворени и затова изглеждат много мистериозни. Това подтиква Стрелеца да ловува и той страстно се нахвърля върху плячката си. С Лъв Стрелецът пък може да сподели жаждата си за приключения, което обещава широк спектър от интимни изживявания.

Козирог

Решителният и търпелив Телец е идеалният партньор за Козирога. Заедно ще преживеят много диви моменти и това ще ги направи изключително доволни. Козирогът ще постигне върховно удоволствие и с представителите на зодия Дева. Привлекателността на тази зодия магически примамва Козирозите и двамата няма как да не изживеят невъобразимо вълнуващи мигове.

Водолей

С Лъва Водолеят може да преживее много горещи моменти. И двете зодии са изключително страстни. Лъвът обаче е ориентиран към тялото, докато Водолеят търси духовни предизвикателства. Ето защо техният съюз често започва в леглото, а след това разширява границите си. Везните са друга добра опция, макар и различни: те са много чувствителни в интимен план, точно като Водолея.

Риби

Динамичният Овен е идеален за Рибите. Той доминира над тях в леглото и това наистина им харесва. Тази връзка може да бъде страхотна и в други области. Козирогът също има тенденция да бъде доминиращ и обича да покровителства, което дава на Рибите чувство за сигурност. А Рибите умеят отлично да внасят романтика в една връзка, в резултат на което и двамата ще получат пълно удовлетворение.

8177

Similar Posts