Астрология

Твърди като камък: 5 зодии, които няма да издадат тайните ви

Понякога споделяме лични неща, особено, когато ни е много тежко. Но го правим с неправилните хора. Те веднага раздухват информацията и тя става достояние на всички. Има обаче някои зодии, чиито представители са твърди като скала и никога няма да предадт доверието ви. Ето ги.

Телец

Телците са много надеждни в това отношение. Те не се интересуват от тайните на други хора, но ако им споделите ще ви изслушат и съчувстват. Ако могат да ви дадат добър съвет – ще го направят. Може да се каже, че са най-добрите пазители на информация.

Можете да споделяте тайни с Телците  

Можете да споделяте тайни с Телците  

Рак

Любимците на Луната не обичат да клюкарят. Ако им се доверите ще бъдат горди, че ги смятате за приятели. Доверието е много важно за тях, така че може да сте сигурни, че няма да проговорят пред другите. Като една от най-лоялните зодии, Ракът никога не би си позволил такова нещо.

 

Дева

Дисциплинираните Деви се вписват отлично в ролята на идеалните слушатели. Основното правило на земните люде е да не разороват околните. Така че можете да им се доверите спокойно. Те ще си затварят устата и няма да ви предадат каквото и да се случи.

Девите умеят да мълчат и никога няма да ви разочароват

Девите умеят да мълчат и никога няма да ви разочароват

 

Скорпион

Скорпионите създават впечатление на арогантни и горди хора. Но не вярвайте на очите си, а на интуицията си – може спокойно да споделяте с хората от тази зодия. Любимците на Плутон мразят предателството във всяко негово проявление и ако обещаят да не казват на никого, ще отнесат тайната ви в гроба си. И най-важното е, че Скорпионите никога няма да използват поверената им информация срещу вас.

Козирог

Тези мълчаливи хора биха могли да бъдат поставени на първо място в списъка. Козирозите като цяло не обичат публичността. Но пък харесват всякакви странности и мистерии – например, чуждите тайни. Все пак не забравяйте да подчертаете на любимците на Сатурн, че всичко, което сте им споделили, е строго конфеденциално. Въпреки че не са приказливи, те могат случайно да се изпуснат някъде.

3363

Similar Posts