Астрология

Уникалните черти на хората, родени на пълнолуние

хората родени на пълнолуние

Пълнолунието е добре известно с това, че подлудява хората и предизвиква изблици на насилие. Въпреки че е малко вероятно раждането при пълнолуние да ви превърне във върколаци, Луната все пак има голямо влияние върху емоциите и характера на човек и следователно повече контрол над вас, отколкото предполагате.

Характеристики на хората, родени на пълнолуние

По време на пълнолуние Луната е в една линия със Слънцето –  в опозиция. През този период слънчевият и лунният знак, които управляват съответно ума и сърцето, са в конфликт помежду си. При хората, родени под влиянието на пълнолуние, животът обикновено се определя от вътрешна борба между това, което смята за логично и това, което сърцето иска. Например, може да имате много различни цели и те ще ви дърпат в различни посоки. Това е причината да изглежда, че сте непостоянни или нерешителни.

Но има и предимства, тъй като непредсказуемостта изглежда много привлекателна за някои. И все пак, в ситуации, в които се изисква последователност и стабилно поведение, те може да ви виждат като неуравновесен или двуличен човек.

Но потискането на емоционалната страна е контрапродуктивно, твърдят специалистите. По правило хората, родени на пълнолуние, са по-настроени към ритмите – както в реалния свят, така и във вътрешния. Можете да станете по-успешни, ако използвате естествената си способност да навигирате във възходите и паденията на емоционалния цикъл, като същевременно поддържате баланс между крайностите.

 

Действия в различните фази на Луната

По време на нарастващата Луна трябва да се възползвате от импулса на нейната сила и да планирате бъдещето. Поставете си големи цели и ги разделете на малки, реалистични стъпки. През този период има повече шансове за създаване на наистина работещ план.

Добрата подготовка ще ви даде енергия и вдъхновение на пълнолуние. Слушайте сърцето си на този етап, така че истинските желания да се издигнат на повърхността на съзнанието. Възможно е да има желание да поемате рискове и да правите луди неща, които ще ужасят рационалната част от ума ви. Това обаче може да не е толкова лошо. В комбинация с повишена енергия, оптимизъм и бдителност е по-вероятно да успеете във всяко начинание. Но не забравяйте за предпазливостта – можете да се опияните твърде много от сиянието на пълнолунието и да надцените възможностите си.

Може да се появи и чувство на умора и летаргия, когато Луната започне да намалява. Изходящата енергия прави това чудесно време да се освободите от всеки гняв, напрежение и безпокойство и просто да се отпуснете. Мудността достига своя връх при новолуние, тъй като тогава енергията на Луната е блокирана от Земята. Това е подходящо време за почивка, размисъл и възстановяване. Не се опитвайте да направите нещо твърде амбициозно или досадно.

 

Най-опасните фази са първата и третата четвърт на Луната, тъй като сте еднакво под влиянието на тъмнината и светлината. Всички вътрешни конфликти ще излязат на повърхността и ако не можете да намерите вътрешен баланс, това може да доведе до нервен срив.

 

Как да разберете, че сте родени на пълнолуние?

Просто напишете в търсачката рождената си дата и „фаза на Луната“. Веднага ще попаднете на точната информация.

1584

Similar Posts