Астрология

ВЪЛШЕБНИ ДАТИ: Дните с НАЙ-СИЛНА ЕНЕРГИЯ през октомври 2023

Дните с НАЙ-СИЛНА ЕНЕРГИЯ през октомври 2023

Нека разберем кои ще са най-благоприятните дни на октомври 2023, в които космическите обекти излъчват максимална положителна енергия. Ако знаете особеностите на такива дни предварително, ще ви бъде по-лесно да извършвате най-важните си дейности в този момент.

 

За да имате успех във всеки ден, не само в благоприятен, специалистите препоръчват да подсилите биополето си. По този начин можете да отразявате и преживеете проблеми с минимални загуби.

Дните с най-силна енергия през октомври 2023

2 октомври – опозиция на Меркурий и Нептун

Нептун е планета, която помага за преодоляване на трудности, особено в такъв мощен аспект с Меркурий. Това ще бъде най-добрият ден от месеца за работа, бизнес, бизнес преговори. Ако имате някакви неразрешени въпроси, то на 2-ри това ще се промени.

 

5 октомври – Меркурий преминава в знака Везни

Меркурий във Везни винаги е подходящо време за почивка, особено първия ден на тази позиция. Опитайте се да се отдалечите от мислите за бизнеса на 5-ти, за да се отпуснете. Комуникацията и романтиката ще бъдат полезни.

 

10 октомври – огледална дата

10.10 е много силен и благоприятен ден. По това време ще бъде полезно да общувате с близки, да започнете нови проекти в работата и в бизнеса. Също така ще бъде възможно да се прояви интерес към нови хобита. Това е много добър ден, в който самата Вселена ще ни насочи по правилния път, ако сме объркани.

11 октомври – освобождаване на Плутон от ретроградност

Излизането на тази планета от ретро фазата е много приятно събитие. В този ден не трябва да се страхувате да останете сами. Повечето интересни и важни идеи ще ни спохождат през този ден. Не се съмнявайте в себе си и близките си. Бъдете отворени за градивна критика в този ден на сила. Тя ще бъде много полезна.

 

12 октомври – Марс преминава в знака на Скорпион

Марс в съзвездието Скорпион понякога ни тласка към странни и не най-добри дела, но това положение на планетата значително повишава енергията на хората. На 12 ти и аз ще усетим това най-ясно. На 12 октомври не можете да седите без работа, в противен случай мощно освобождаване на енергия ще отиде към нещо лошо. Ще бъде много по-лесно да постигнете успех във всяка област.

476

Similar Posts