Астрология

Всички суперлуни през 2022: Трябва да сме внимателни на тези дни, но това не е всичко, има и по-опасни периоди

Всички суперлуни през 2022

Задава се цял набор от важни астрологични събития, свързани с луната през 2022. Едно от тези събития е Суперлуната. Астролозите вече разкриха в кой от дните на 2022  ще можем да я видим. За съжаление, тя ще има изключително негативни последици.

Какво е Суперлуна?

Суперлуна се нарича Пълнолуние, при което Луната е в перигей, тоест възможно най-близо до Земята.

Осветеността й се увеличава, дискът на Луната става по-голям. Освен това се засилва енергията на самото й тяло. Това означава, че в повечето случаи суперлуните са отрицателни дни, но това не винаги е така. Общо три такива събития ще се случат през 2022 г.

14 юни – Супер Луна в Стрелец

Пълнолунието в Стрелец не е особено опасно, но максималното й приближаване към Земята в този ден определено няма да е най-благоприятното. Астролозите съветват на 14 юни да избягвате напускането на града, внезапната смяна на обстановката, както и скъпите покупки в интернет. Най-добре е да се отдадете на домакински и работни задължения. Последното ще е по-актуално, защото 14 юни се пада във вторник.

 

13 юли – Суперлуна в Козирог

Това ще бъде ден на силен енергиен дисонанс, тъй като елементът на Земята, представен от Козирог, е изключително неуспешно комбиниран с пълна и много активна Луна. Поради силното приближаване на Луната към Земята, отрицателната енергия на Луната ще бъде по-опасна от обикновено. Това означава, че в този ден е по-добре да не се занимавате важни въпроси. По-добре е да отделите колкото е възможно повече време за почивка.

12 август – Суперлуна във Водолей

Пълнолунието във Водолей е едно от най-тихите. Като цяло този ден не може да се нарече неблагоприятен, но астролозите силно препоръчват да се ограничите до най-спешните задачи. Най-вероятно в този ден всички ще имаме голям творчески подем, но да правим нещо ново и да се опитваме да реализираме нови идеи, не си струва. В този ден е нежелателно да поемате рискове, да харчите много пари, да подреждате нещата с роднини и колеги от работата.

Експертите напомнят, че има по-неблагоприятни дни, много по-опасни от Суперлуните. Става дума за затъмненията. Точно при тях трябва да внимаваме най-много.

718

Similar Posts